Mας τρελαίνει το κομοδινί μαλλί του Ματέο - ψέματα να πούμε; [photo]

01.10.2015
Στο πλευρό της αγαπημένης του Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο Ματέο Παντζόπουλος. Η παρουσιάστρια την περασμένη Δευτέρα έκανε πρεμιέρα και ο 46χρονος επιχειρηματίας, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, βρέθηκε διακριτικά δίπλα της.

Και μπορεί να προσπάθησε η παρουσία του να περάσει απαρατήρητη, φευ, δεν τα κατάφερε. Οι ρεπόρτερ που βρέθηκαν έξω από το στούντιο τον εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο κι έσπευσαν να του αποσπάσουν δηλώσεις. «Ωπ, ωπ παιδιά ντρέπομαι» είπε ο Ματέο και η ατάκα του περνάει στη λίστα με τις κορυφαίες.

Ωστόσο το σύντροφο της Ελένης, εντόπισε και ο φακός του περιοδικού ΟΚ, λίγο νωρίτερα. Είτε το θέλει, είτε όχι, είναι πλέον celebrity και αυτός. Έτσι ο παπαράτσι τον απαθανάτισε την ώρα που έβγαινε από τράπεζα στα βόρεια προάστια.

Πάντως, το μαλλί του Ματέο είναι… celebrity, αφού η κομοδινί ανταύγεια που έχει κάνει, μας τρέλανε. Θέλεις ο ήλιος που έπεφτε, θέλεις να έπεσε λίγη βαφή παραπάνω; Το χάλκινο χρώμα έκανε μπαμ. Αν μας άρεσε; Είπαμε μας τρέλανε. Περισσότερο και από την ξανθιά που είχε πριν καιρό. Πάντως, ο Παντζόπουλος δείχνει να είναι φαν της… ανταύγειας.