Η πρώην του Χολίδη που ήθελε υπηρέτρια & ήταν μαμάκιας

18.12.2015
Οι γιορτινές τούτες ημέρες δεν πτοούν τον Χρήστο Χολίδη που θα είναι καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Ρυθμό 9.49.

Ένα απόσπασμα μάλιστα από τη συνέντευξη αυτή προβλήθηκε σήμερα στον αέρα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha, Happy Day και ήδη έχει δημιουργήσει σούσουρο.

Σε ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το εάν έχει φτάσει ποτέ κοντά στη συγκατοίκηση με πρώην του, ο Χολίδης υπήρξε ειλικρινής και κάτι παραπάνω:

«Είχε γίνει μια φορά που είπα ναι, αλλά έπρεπε να πάρω και υπηρέτρια μαζί, τι υπηρέτρια να πάρω; Λέω καλά, άσε να πάρω την υπηρέτρια εγώ!».

Kαι δεν σταμάτησε εκεί, ο Χολίδης έδωσε κι άλλες λεπτομέρειες για την εν λόγω πρώην:

«Eγώ ερωτεύομαι με την καρδιά μου κι όχι με το μυαλό μου, αυτό είναι το λάθος που έχω κάνει με τις γυναίκες που είχα».

Η Τσιμτσιλή εν το μεταξύ, μιλώντας για τη συνέντευξη έκανε κι άλλες αποκαλύψεις, τονίζοντας:

«Για την κοπέλα για την οποία μίλησε, ζούσε κάποιες μέρες μαζί της και η κοπέλα αυτή είχε συνηθίσει να της φτιάχνει η μαμά της το τοστάκι και τον καφέ της»!

O Χολίδης μάλιστα παραδέχτηκε πως είναι ελεύθερος... πολιορκημένος και τόνισε πως μάλλον κάτι λάθος κάνει ο ίδιος για να καταλήγει μόνος.

Να θυμίσουμε, πως το 2013, δημοσίευμα της εφημερίδας Real News ανέφερε πως Χολίδης και Δούκισσα Νομικού, που ήταν τότε στα μέλια, είχαν αποφασίσει να συγκατοικήσουν.

Δες όλα όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί: