Πηνελόπη Πλάκα εξομολογείται: "Χώρισα και έφτασα στα όρια της κατάθλιψης" [photo]

25.01.2016
Η Πηνελόπη Πλάκα, είναι από τις πιο όμορφες και σέξι ηθοποιούς της νέας γενιάς και είναι γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της σε τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες.

Μάλιστα, γνωστή είναι η σχέση της ηθοποιού με τον Κώστα Αποστολάκη, με το οποίο είναι μαζί πάνω από ένα χρόνο. Ωστόσο, η Πηνελόπη Πλάκα σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα Freddo, μίλησε για τον χωρισμό που την οδήγησε στην κατάθλιψη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω φτάσει στα όρια της κατάθλιψης. Χώρισα και ήθελα να μείνω μόνη μου, να είμαι σπίτι μου, να έχω κλειστά τα παντζούρια και να κοιτάω μια γωνία στο ταβάνι».

Και συνέχισε δηλώνοντας: «Το μόνο που έκανα ήταν να δουλεύω. Το θεώρησα και εργασιοθεραπεία. Συνειδητά αποφάσισα να είμαι πολύ μόνη μου τότε. Είχα αποκοπεί από φίλους, γνωστούς, από παρέες για να αυτοτιμωρήσω τον εαυτό μου. Είμαι και Σκορπιός, είμαι και λίγο… τρελή. Είχα επενδύσει σε έναν άνθρωπο και τελικά δεν ήταν αυτό που η δική μου ψυχούλα πίστευε. Ήμουν μικρή, δεν είχα αναπτύξει τις άμυνές μου και έπεσα με τα μούτρα. Τώρα το σκέφτομαι και είναι αστείο».