Στρατής - Συνατσάκη: Το παιδί που θα τους ενώνει για πάντα! [photo]

25.01.2016
Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Μύρωνας Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισαν – ξαφνικά για πολλούς – να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Και μπορεί η παρουσιάστρια εδώ και μήνες να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, υπάρχουν και οι δημοσιογράφοι εκείνοι που επιμένουν να τους ρωτούν για τη σχέση τους και το άδοξο τέλος της.


Ο τραγουδιστής, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό People, δήλωσε σχετικά με το θέμα.


“Είναι πολύ παράξενο, γιατί έχουν περάσει δύο χρόνια από το χωρισμό μας κι έχουμε προχωρήσει τις ζωές μας. Πραγματικά μου φαίνεται αστείο να με ρωτάνε ακόμη για τη Μαίρη. Δεν έχω να πω κάτι, ξέρω πως έχει προχωρήσει κι εκείνη στη ζωή της”.

Και μπορεί με πρώην σχέσεις του να μην του είναι εύκολο να κρατάει επαφές, όμως, η Συνατσάκη αποτελεί εξαίρεση, αφού ένα παιδί θα τους ενώνει για πάντα!

Ποιο παιδί; Ο δεύτερος γιος της Ράνιας Θρασκιά, αφού το πρώην ζευγάρι (μαζί με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη) είναι οι νονοί του.

“Με τη Μαίρη και με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη έχουμε βαφτίσει το παιδάκι της Ράνιας Θρασκιά, οπότε είμαστε νονοί μαζί. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας” δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό.