Παντελίδης: Ο έρωτας με την 21χρονη Φρόσω & το μοιραίο ραντεβού!

29.02.2016
Έντεκα μέρες μετά το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, και άγνωστες πτυχές από τη μοιραία εκείνη μέρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, η εφημερίδα espresso, αποκαλύπτει ποιο ήταν το είδος της σχέσης του αδικοχαμένου τραγουδιστη με την 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, αλλά και το ραντεβού που είχε τη μοιραία νύχτα της 17ης Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Παντελίδης και η Φρόσω είχαν σχέση τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ειχαν απομακρυνθεί καθώς η 21χρονη κοπέλα δε μπορούσε να διαχειριστεί τη μεγάλη προβολή που είχε εκείνος, αλλά και το έντονο φλερτ που δεχόταν από άλλες γυναίκες. Επίσης, η Φρόσω - πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα - φέρεται να επιθυμούσε να ζήσουν τη σχέση τους χωρίς να κρύβονται, κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνο τον τραγουδιστη, ο οποίος δεν ήθελε να απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική του ζωη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Παντελίδης κατέβαλε προσπάθειες για να την πείσει να τα ξαναβρούν. Και για το λόγο αυτό συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (17/2), αφού ήθελαν να μιλήσουν για το μέλλον της σχέσης τους.