Κυριάκου: Οι πρώτες φωτό της φίλης του Παντελίδη μετά το τραγικό τροχαίο!

23.03.2016
Ένας μήνας και κάτι έχει περάσει από το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Από τη μέρα εκείνη, πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί κυρίως για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό τροχαίο. Τη στιγμή, που η μία συνπιβάτιδα του μοιραίου τζιπ, Μίνα Αρναούτη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ η δεύτερη κοπέλα, η Φρόσω Κυριάκου προσπαθεί έχοντας δίπλα της οικογένεια της, να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Μάλιστα, η νεαρή φίλη του Παντελίδη αν και τηρεί σιγή ιχθύος κι έχει "εξαφανισθεί" από κάθε δραστηριότητα, ακόμα και στα social media, πρωταγωνιστεί σε διάφορα σενάρια και δημοσιεύματα. Κάποια τη φέρουν να είναι εκείνη η οδηγός του τζιπ, άλλα λένε ότι έχει επιστρέψει με φίλους σε παλιά της στέκια κι άλλα λένε ότι επισκέφτηκε πρόσφατα τον τάφο του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Αλήθεια; Ψέματα; Μόνο η ίδια γνωρίζει. Και οι δικοί της άνθρωποι που αυτόν το μήνα προσπαθούν να τη στηρίξουν και να τη βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια της. Πρόσφατα, ο φακός του περιοδικού You, απαθανάτισε την 21χρονη Φρόσω με τη μητέρα της καθώς έφευγε από το σπίτι μίας φίλης. Και η εικόνα της μαρτυρεί ένα νέο κορίτσι που είναι ράκος.

Φανερά αδυνατισμένη, φορώντας μαύρα και με τη στενοχώρια να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Η Φρόσω δείχνει κουρασμένη, ενώ τα τραύματα της από το τροχαίο είναι φανερά. Και η εικόνα στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει με το "ρεπορτάζ" ότι έχει βρει την κανονικότητα της, σε τόσο σύντομο διάστημα!