Ο Μισόκαλος σεργιάνι στα νησιά & η Καλιμμούκου χαμένη - Τι συμβαίνει με το ζεύγος;

21.06.2016
Η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Θοδωρής Μισόκαλος όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν "βομβαρδίσει" τα social media με κοινές τους φωτογραφίες.

Το νεαρό ζεύγος τους τελευταίους μήνες ζει έναν μεγάλο έρωτα και φρόντιζαν να τον "φωνάζουν" και μέσα από τα social media. Επίσης, είναι αχώριστοι και δεν πηγαίνει πουθενά ο ένας χωρίς τον άλλον.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες, δεν τους έχουμε δει κάπου μαζί. Και το κυριότερο; Η Καλλιμούκου τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι "εξαφανσιμένη" από τα social media. Σε αντίθεση με το σύντροφό της.

Ο Μισόκαλος βρέθηκε στη Νάξο, όπου συνόδευσε την αδελφή του και ουκ ολίγες φορές τον είδαμε δίπλα της, ενώ τα δύο αδέλφια δε σταμάτησαν να ανεβάζουν selfies τους στο Instagram.

Μετά τη Ναξο, ο αδελφός της παρουσιαστρια βρέθηκε σόλο, αλλά με αντροπαρέα στη Μύκονο, όπου μάλιστα ανέβασε πρωινές ώρες φωτογραφία τους από έξοδο στο νησί.

Και η Καλλιμούκου... πουθενά. Και όπως καταλαβαίνεις, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν τρέχει κάτι ανάμεσα στο ζευγάρι ή πρόκειται απλά για τυχαίο γεγονός.