Στάθης Ψάλτης: Το ιατρικό ανακοινωθέν για το θάνατό του

21.04.2017
Νικημένος από τον καρκίνο ο μεγάλος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σήμερα Παρασκευή στις 2.25 το μεσημέρι. Το ανακοίνωσε με ένα λιτό ανακοινωθέν το νοσοκομείο Άγιος Σάββας όπου νοσηλευόταν.

«Έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων ο δημοφιλής ηθοποιός Στάθης Ψάλτης σε ηλικία 66 ετών εξαιτίας γενικευμένης καρκινωμάτωσης ύστερα από ένα μήνα παραμονής του στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Νοσηλευόταν στην Εντατική από την επομένη του Πάσχα όπου και τελικά δυστυχώς κατέληξε το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Απριλίου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για το θάνατο του Στάθη Ψάλτη

«Σήμερα και ώρα 14.25 μ.μ. έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας ηθοποιός Στάθης Ψάλτης. Ο εκλιπών εισήχθη εσπευσμένα στις 14/03/2017 στο Γ.Α.Ο.Ν.Α "Ο Άγιος Σάββας" όπου διεγνώσθη ότι έπασχε από γενικευμένη καρκινωμάτωση, αγνώστου πρωτοπαθούς εστίας. Από 16/04/2017 νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας όπου κατέληξε. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. – Διοικητής,

Γεώργιος Δενδραμής»

Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει δημοσία δαπάνη από το δήμο Ζωγράφου, τη Δευτέρα 24 Απριλίου στις 15:00 από το κοιμητήριο Ζωγράφου.