Κέιτι Πέρι: Δες την με νέα εμφάνιση και look αλά Κιμ Καρντάσιαν [photos]

24.04.2017
Η διάσημη τραγουδίστρια πόζαρε εμφανώς αλλαγμένη και διαφορετική, και με στιλ που θυμίζει παλιότερη εμφάνιση της διάσημης τηλεπερσόνας φίλης της.

Ωραία τα κοντά μαλλιά αλλά και τα πολύ μακριά έχουν τη δική τους χάρη, φαίνεται να σκέφτηκε η Κέιτι Πέρι, που έχει σχεδόν ξυρίσει τα δικά της. Για οποιαδήποτε άλλη θνητή αυτό θα ήταν κάτι απαγορευτικό τουλάχιστον για 3-4 χρόνια μέχρι να ξαναμακρύνουν, ωστόσο στον κόσμο του Χόλιγουντ κοντό και μακρύ μαλλί δεν απέχει πολύ... Μια περούκα δρόμος!

Και όχι μια οποιαδήποτε περούκα, αλλά τις πολύ ακριβές και φυσικές σαν αυτές που χρησιμοποιούν στις ταινίες. Χάρη σε μια τέτοια περούκα λοιπόν η Κέιτι υιοθέτησε ένα νέο αλά Ραπουνζέλ look . Φόρεσε μακριές (πολύ μακριές, για να είμαστε ειλικρινείς) πλατινέ πλεξίδες, στενό ροζ λάτεξ κορμάκι και glamorous μακιγιάζ. Μάλιστα «υπέγραψε» τη νέα της εμφάνιση ως «Κέιτι Καρντάσιαν» αναγνωρίζοντας ότι πρώτη παρουσιάστηκε έτσι η Κιμ Καρντάσιαν πριν από περίπου ένα χρόνο. Φυσικά οι φωτογραφίες της 32χρονης τραγουδίστριας έγιναν viral από τους θαυμαστές της και χειροκροτήθηκαν από όλη την οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ και ειδικά από την Κιμ που τη γέμισε με emojis με φιλάκια και φωτιές. Τι τσάμπα τους έκανε τόση διαφήμιση η σταρ;

Katy Kardashian

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

drinks unicorn drink once 🦄

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Και εδώ η εμφάνισης της Κιμ, της πρώτης διδάξασας...

YEEZY coat & shoes X Adidas jumpsuit

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on