Καρντάσιανς: Άγριο πάρτι στο Μεξικό με sex toys και αλκοόλ [photos]

25.04.2017
Η Κόρτνεϊ, η Κιμ και οι φίλες τους έκαναν ολιγοήμερες διακοπές στην παραλιακή Τουλούμ και από ότι φαίνεται τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο.

Δεν κλείνεις κάθε μέρα τα 38, σκέφτηκε η Κόρτνεϊ, οπότε γιατί να μην το γιορτάσω με έξαλλους πανηγυρισμούς; Μάζεψε λοιπόν την αδερφή της Κιμ, πήραν και τις φίλες τους και πέρασαν ένα μαγικό Σαββατοκύριακο στην τουριστική πόλη Τουλούμ του Μεξικό.

Φόρεσαν τα μπικίνι τους, πόζαραν για τους παπαράτσι και απόλαυσαν τη θάλασσα και τον ήλιο. Επειδή όμως όταν είσαι σούπερ διάσημος χρειάζεται πολλά παραπάνω για να είναι κανείς ευτυχισμένος, οι δυο αδερφές δεν σταμάτησαν σε αυτό! Μετά το ηλιοβασίλεμα όλη η κοριτσοπαρέα μαζεύτηκε στην παραλία και έζησε απίστευτες στιγμές.

Για όλα αυτά βέβαια είχαμε απευθείας ενημέρωση από το Tweeter της Κιμ, που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει αυτό το κορίτσι! Έτσι λοιπόν μάθαμε ότι η αδερφή της γυμνή έκανε συνεχώς τροχούς στην παραλία, ενώ έκανε τέσσερις φορές εμετό από το αλκοόλ και τελικά κοιμήθηκε πάνω στον εμετό της (γιάκι, και εσύ βρε Κιμ γιατί δεν την βοήθαγες;), ότι η φίλη τους Britt Gastineau έκανε μπάνιο γυμνή και μετά εξαφανίστηκε και τις δύο μέρες, ότι μια άλλη φίλη τους προσπάθησε να της πασάρει ένα «σπέσιαλ» (με ναρκωτικά) γλυκό και η Κιμ απείλησε να κάνει μήνυση και σε αυτή και στο σεφ. Η Κόρτνεϊ από την άλλη μεριά μας έδειξε τα sex toys που έφερε μαζί της και τέλος όλες οι φίλες μαζί φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με ένα τεράστιο ομοίωμα πέους. Δες τις φωτογραφίες.