Κέιτλιν Τζένερ: Οι αποκαλύψεις από το νέο της βιβλίο που θα σε σοκάρουν [photos]

26.04.2017
Ο πατριός των Καρντάσιαν, Μπρους Τζένερ που στα 66 του αποφάσισε να γίνει γυναίκα εξέδωσε τη βιογραφία του όπου μιλά έξω από τα δόντια για όλους και όλα.

Η Κέιτλιν Τζένερ έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της ως Μπρους. Υπήρξε Ολυμπιονίκης το 1976 στο δέκαθλο, παντρεύτηκε τρεις φορές, απέκτησε έξι παιδιά τα δύο εκ των οποίων (την Κένταλ και την Κάιλι) με την Κρις Καρντάσιαν, τη μητέρα της Κιμ και των λοιπών αδερφών.

Ωστόσο το 2015 και σε ηλικία 66 ετών αποφάσισε να αποκαλυφθεί. Ισχυρίστηκε ότι πάντα ήθελε να είναι γυναίκα και ότι για χρόνια ντυνόταν γυναίκα κρυφά, και έτσι προχώρησε σε ορμονική θεραπεία αρχικά και σε εγχείριση αλλαγής φύλου αργότερα. Φυσικά η απόφασή της αυτή σόκαρε αρχικά την οικογένειά της, ενώ η τελευταία σύζυγός της Κρις ακόμα και σήμερα νιώθει πολύ άβολα με το γεγονός. Μάλιστα τώρα τελευταία η Κέιτλιν εξέδωσε την αυτοβιογραφία της όπου προχωρά σε σοκαριστικές αποκαλύψεις:

Πώς ζούσε ως άντρας

«Κανείς δεν γνώριζε ότι κάτω από το κουστούμι μου φορούσα κιλότα και σουτιέν. Ότι δεν είμαι ο Μπρους Τζένερ αλλά μια γυναίκα που την φωνάζουν Κέιτλιν και που πρέπει να προσποιείται συνεχώς ότι είναι ο Μπρους εκτός από κάποιες “κλεμμένες” στιγμές που μπορούσα να είμαι ο αυθεντικός εαυτός μου». «Έκλεβα το μέικ απ της Κρις και των κοριτσιών. Αγόραζα βιβλία για την τέχνη του μακιγιάζ. Τα έκρυβα μαζί με τα γυναικεία μου ρούχα κλειδωμένα σε ένα μικρό ντουλάπι στην ντουλάπα μου».

Read about my journey in my book The Secrets of My Life released April, 25! #SecretsOfMyLife

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Για την αλλαγή φύλου

«Τον Ιανουάριο του 2017 προχώρησα σε πλήρη αλλαγή φύλου. Ήθελα να έχω όλα τα σωστά ανατομικά χαρακτηριστικά. Και επίσης είχα βαρεθεί να κολλάω αυτό το καταραμένο πράγμα για να μη φαίνεται. Τώρα νιώθω όχι απλώς ωραία αλλά και απελευθερωμένη. Οπότε μπορείτε όλοι να σταματήσετε τώρα πια να με κοιτάτε εκεί κάτω».

Για την ερωτική της ζωή

«Στα πιο σημαντικά πράγματα της ζωής μου σίγουρα δε συμπεριλαμβάνεται το σεξ. Αυτό έχει συμβεί εδώ και πολύ καιρό. Μια γυναίκα σύντροφος στο μέλλον; Ναι, το σκέφτομαι. Μια γυναίκα σεξουαλική σύντροφος στο μέλλον; Όχι, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον όχι τώρα και ίσως ποτέ».

I have been on quite the journey. Read about it in #SecretsOfMyLife available next Tuesday!

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Για τις φορές που το «έσκαγε» και κυκλοφορούσε ντυμένος γυναίκα

«Αφού έφυγα από το σινεμά (που είχε πάει ντυμένος γυναίκα) έπρεπε να πάω στην τουαλέτα. Αμφιβάλλω αν έπρεπε να πάρει κανείς ποτέ στο παρελθόν πιο πολύπλοκη απόφαση. Στη γυναικεία ή στην αντρική; Συνήθως περίμενα να μην υπάρχει κανείς και αν έμπαινε κάποιος έμενα κλειδωμένη μέχρι να φύγει. Αλλά εκείνη την ημέρα υπήρχε ουρά στις γυναικείες τουαλέτες. Έτσι επέστρεψα ντυμένη γυναίκα στο ξενοδοχείο μου και έτρεξα να κρυφτώ στο δωμάτιο. Ευτυχώς κανείς δεν κατάλαβε τίποτα».

There is nothing more freeing than being true to yourself #SecretsOfMyLife

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Για τη συζυγική του ζωή

«Ας μην αστειεόμαστε. Όλοι θέλετε να μάθετε για τη σεξουαλική μου ζωή με την Κρις. Ε, λοιπόν είχαμε πολύ καλό και συχνό σεξ στην αρχή. Αυτό θα είναι πάντα το σημείο διαφωνίας μεταξύ μας. Επιμένει ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν αποφάσισα να γίνω Κέιτλιν, πράγμα το οποίο προφανώς σημαίνει ότι δεν γνώριζε αρκετά».