Μπιλ Κόσμπι: Είμαι τυφλός εδώ και δυο χρόνια

26.04.2017
Ο διάσημος ηθοποιός σόκαρε τους θαυμαστές του όταν παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημοσίως τα άσχημα νέα για την υγεία του και γιατί χρειάζεται επειγόντως βοήθεια.

Ο Μπιλ Κόσμπι -που μας χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου τη δεκαετία του '80 με τη σειρά «The Cosby Show» και που παρουσίαζε τη ζωή μιας αφρο-αμερικανικής οικογένειας-, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ένα μέρος της φημολογίας που κυριαρχούσε στα media για την κακή κατάσταση της υγείας του.

Ενώ ακόμα περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσής του από τα αμερικανικά δικαστήρια τον Ιούνιο -έχει κατηγορηθεί από περισσότερες από μία γυναίκες για βιασμό- ο 79χρονος κωμικός μίλησε και αποκάλυψε την άσχημη κατάσταση την οποία βιώνει εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος είχαν βγει για περίπατο με τη γυναίκα του Καμίλ Κόσμπι όταν ξαφνικά αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να δει. Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι η όρασή του δεν μπορούσε να αποκατασταθεί. Εξαιτίας της κατάστασης της υγείας του αλλά και της δυσφήμισης που υφίσταται με την υπόθεση του βιασμού να μην έχει ακόμα διαλευκανθεί η καριέρα του είναι στάσιμη. Σήμερα προσπαθεί να μάθει να ζει ως τυφλός, ωστόσο θέλει να ελπίζει ότι σύντομα θα καταφέρει να ξεπεράσει τα εμπόδια. «Μου έχει λείψει και ελπίζω ότι θα έρθει ξανά η μέρα να παίξω. Έχω κάποια σκετς και ιστορίες που δουλεύω. Σκέφτομαι να περπατήσω στη σκηνή κάπου στις ΗΠΑ, να καθίσω σε μια καρέκλα και να δώσω μια παράσταση που θα είναι η αρχή του επόμενου κεφαλαίου της καριέρας μου».