Kim Kardashian: Μιλάει για την απιστία του Tristan Thompson

28.04.2018
Kim Kardashian: Μιλάει για την απιστία του Tristan Thompson
Η αδερφή της Khloe Kardashian "έσπασε" τη σιωπή της στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη

H Kim Kardashian μίλησε ανοιχτά για το σκάνδαλο απιστίας του Tristan Thompson, του συντρόφου της Khloe Kardashian, στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

"Καημένη Khloe", είπε η Kim. "Δε ξέρω καν πώς να το περιγράψω πέρα από το να πω πόσο χάλια είναι όλο αυτό". "Πραγματικά την στηρίζουμε. Είναι τόσο δυνατή, κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, πρόκειται για μια πολύ στενάχωρη κατάσταση".

Λίγες ημέρες πριν η Khloe Kardashian φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί - μια κόρη με το όνομα True Thompson - αποκαλύφθηκε πως ο σύντροφος της και αθλητής Tristan Thompson είχε απατήσει τη διάσημη σταρ με πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Όλα ξεκίνησαν όταν διέρρευσε υλικό που έδειχνε τον Thompson μία εβδομάδα πριν τη γέννηση της κόρης του να μπαίνει με μια άλλη γυναίκα σε ένα ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, την ώρα που η Kardashian βρισκόταν στο Cleveland και ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο την κόρη της.

Ούτε η Khloe αλλά ούτε και ο Tristan έχουν σχολιάσει το σκάνδαλο, ενώ η συνέντευξη της Kim στην Ellen σηματοδοτεί την πρώτη φορά που μέλος της οικογένειας μιλάει για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Η Kim επίσης ανέφερε πως μετά την αντιμετώπιση της έχθρας μεταξύ του αδερφού της, Rob Kardashian και της Blac Chyna, της ήταν πιο εύκολο να σχηματίσει την αντίδραση της στην απιστία του Thompson. "Έφτιαξα αυτόν τον κανόνα με τον αδερφό μου: Αν υπάρχει μωρό στη μέση, θα κρατήσω τη στάση μου χαριτωμένη και κλασσάτη, δε θα μιλήσω πολύ άσχημα, θα προσπαθήσω να μην πω κάτι πολύ αρνητικό, γιατί μια μέρα η μικρή θα τα δει όλα αυτά", εξήγησε η σταρ.

Δες το απόσπασμα: