Η Αμαλία Κωστοπούλου έχει γενέθλια - Έτσι της ευχήθηκαν δημόσια οι γονείς της

11.05.2021
Η Αμαλία Κωστοπούλου έχει γενέθλια - Έτσι της ευχήθηκαν δημόσια οι γονείς της
24 κεράκια σβήνει σήμερα η πρωτότοκη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου και οι ευχές έφτασαν και διαδικτυακά, φυσικά.

Η Αμαλία Κωστοπούλου έχει γενέθλια σήμερα (11/5/201). Το πρώτο από τα τρία παιδιά του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού γίνεται 24 ετών και οι γονείς του έστειλαν τις ευχές και μέσω instagram.

Πρώτα πρώτα η μαμά Τζένη μοιράστηκε δυο πανέμορφες φωτογραφίες της κόρης της, την οποία αποκαλεί "babe" στη λεζάντα. Στη συνέχεια, μέσω stories κοινοποίησε την ανάρτηση που αφιέρωσε στη μεγάλη αδελφή, η άλλη της θυγαγέρα, η 22χρονη Αλεξάνδρα.

Από την πλευρά του, ο μπαμπάς Πέτρος Κωστόπουλος ευχήθηκε στο κορίτσι του, το οποίο αποκαλεί "baby" με μία ανάρτηση και δυο stories ως εξής:

Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, τον 13χρονο Μάξιμο ενώ η Τζένη Μπαλατσινού έχει ακόμη έναν γιο, πέντε μηνών, με τον νυν σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.

Μιλώντας σε συνέντευξη στην εκπομπή "Happy Day" σήμερα η Τζένη Μπαλατσινού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που ο Θεός την ευλόγησε και έγινε μητέρα για τέταρτη φορά ενώ τόνισε πόσο ευτυχισμένοι είναι όλοι και πόσο καλός στην αλλαγή πάνας (!) είναι ο σύζυγό της, Υπουργός Υγείας.