Matt Damon: Τον ρώτησαν για τη φημολογούμενη επανασύνδεση Ben Affleck και Jennifer Lopez - Ιδού τι απάντησε

11.05.2021
Matt Damon: Τον ρώτησαν για τη φημολογούμενη επανασύνδεση Ben Affleck και Jennifer Lopez - Ιδού τι απάντησε
Η σχέση των δύο ηθοποιών είναι πολύ στενή και μετρά πολλά χρόνια. Έχει ενδιαφέρον, λοιπόν, να μάθουμε τι σκέφτεται ο Matt Damon για το νέο κεφάλαιο των Bennifer.

Αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα θέματα των ημερών, μαζί με το μποϊκοτάρισμα των Χρυσών Σφαιρών από κανάλια και αστέρες του Χόλιγουντ: η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck πέρασαν μαζί ένα σαββατοκύριακο σε exclusive resort στην Μοντάνα και, όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους είναι ξανά μαζί, 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, ένα βήμα πριν από τον γάμο.

Και ενώ επίσημη επιβεβαίωση -ούτε και διάψευση, όμως- δεν έχουμε ακόμη, οι παρουσιάστριες της τηλεοπτικής εκπομπή "Today" σήμερα το πρωί προσπάθησαν να αλλιεύσουν μια πιο έγκυρη απάντηση από τον Matt Damon τον οποίο είχαν καλεσμένο.

Εκείνος, άνετος και χαμογελαστός, παρακολούθησε τη διακριτική προσέγγισή τους και ενώ στην αρχή ήταν κάθετος -"Ούτε με άπειρο αλκοόλ δεν θα μιλούσα δημόσια για κάτι τέτοιο", είπε συγκεκριμένα- τελικά... τοποθετήθηκε.

Αφού ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει κάτι επί του θέματος -"Τώρα το άκουσα από εσάς, πρώτη φορά"- ο Matt Damon δήλωσε δημόσια τη "στήριξή" του σε μια πιθανή επανασύνδεση.

"Τους αγαπώ και τους δύο. Ελπίζω να είναι αλήθεια. Θα ήταν απίθανο", είπε συγκεκριμένα. Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα:

Η JLo και ο Ben Affleck αρραβωνιάστηκαν το 2002 και συμπρωταγωνίστηκαν στις ταινίες Jersey Girl και Gigli. Ανέβαλαν τον γάμο τους έναν χρόνο αργότερα, μόλις λίγες μέρες πριν την τελετή και ο οριστικός χωρισμός ήρθε τον Ιανουάριο του 2004. Η πίεση που δεχόταν ο ηθοποιός από τη ζωή κοντά στη σούπερ σταρ αγαπημένη του μάλλον ήταν μεγαλύτερη από τη διάθεση που είχε να παραμερίσει τα προβλήματα και να συνεχίσει σε μια κοινή ζωή μαζί της.

Δες πώς είναι σήμερα όλοι οι πρώην σύζυγοι της Τζένιφερ Λόπεζ

Χάραξαν ξεχωριστές πορείες, 17 χρόνια τώρα, όμως πάντα, όπως λένε άνθρωποι που τους γνωρίζουν, διατηρούσαν μια επαφή μεταξύ τους. Μήπως, όντως, ήρθε η ώρα να πιάσουν τα πράγματα από εκεί που τα είχαν αφήσει το 2004; Θα δείξει. Προς το παρόν, πάντως, ο "πρώην" Alex Rodriguez, λέγεται ότι "το φυσσάει και δεν κρυώνει"! Ας πρόσεχε!