"Είσαι το ταίρι μου": Αυτές ήθελαν αρχικά για το ρόλο της Βίκυς

11.05.2021
"Είσαι το ταίρι μου": Αυτές ήθελαν αρχικά για το ρόλο της Βίκυς
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Λέχου για τον ρόλο της στη σειρά "Είσαι το Ταίρι μου"

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την Κατερίνα Λέχου σαν Βίκυ Σεϊτανίδη στο "Είσαι το Ταίρι μου"; Η επιτυχημένη κωμική σειρά του Mega προβλήθηκε τη σεζόν 2001-2002 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και βοηθώντας την ηθοποιό να εξελιχθεί στην καριέρα της.

Όταν η Μαρίνα Πατούλη είχε εμφανιστεί στους "Δέκα Μικρούς Μήτσους" [video]

Προσφατα, η Κατερίνα Λέχου παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή "Τετ α Τετ", αναφερόμενη μεταξύ άλλων και στη συμμετοχή της και στη συγκεκριμένη σειρά. Όπως είπε η ηθοποιός, η παραγωγή έψαχνε για τον συγκεκριμένο ρόλο, πρόσωπα όχι μόνο από τον χώρο της υποκριτικής, αλλά και του μόντελιγνκ.

Πιο συγκεκριμένα, δυο από τα πρόσωπα που είχαν περάσει από casting για το συγκεκριμένο ρόλο ήταν η Βίκυ Καγιά και η Βίκυ Κουλιανού.

Τζούλια Αλεξανδράτου για Μένιο Φουρθιώτη: "Εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν"

"Ξέρω ότι τότε στο 'Είσαι το ταίρι μου' δεν ψάχνανε μόνο στο χώρο των ηθοποιών αλλά ψάχνανε και μοντέλα. Ήταν αναμενόμενο εφόσον ο ρόλος ήταν ενός μοντέλου. Ξέρω ότι είχαν κοιτάξει πολλές κοπέλες, την Καγιά, την Κουλιανού. Συμβαίνει πολλές φορές και στο εξωτερικό συμβαίνει. Και θεωρώ πως είναι και θέμα συγκυρίας κάποιες φορές" είπε η ίδια.