Alex Rodriguez: Τον ρώτησαν πως νιώθει για τα νέα των Bennifer - Η απάντησή του έχει μεγάλο ενδιαφέρον [video]

12.05.2021
Alex Rodriguez: Τον ρώτησαν πως νιώθει για τα νέα των Bennifer - Η απάντησή του έχει μεγάλο ενδιαφέρον [video]
Εμμέσως, πλην σαφώς, ο ARod δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για την επανασύνδεση της πρώην του με τον πρώην της. Την έριξε την "μπηχτή" του, on camera.

Οι φήμες που θέλουν ξανά μαζί την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck, 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους και έναν μήνα μετά τον δικό της, πρόσφατο χωρισμό με τον τελευταίο αρραβωνιαστικό της, Alex Rodriguez, έχουν πάρει "φωτιά" με τις κοινές τους φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Και ενώ ο κόσμος έχει βγάλει την ετυμηγορία του και δεν περιμένει πια την επίσιμη επιβεβαίωση για τη σχέση, έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε τι σκέφτεται για το ρομάντζο αυτό ο ίδιος ο ARod.

O πρώην άσσος του μπέιζμπολ, και συγκεκριμένα των Yankees, εθεάθη χθες για πρώτη φορά μετά τα νέα για την επιστροφή της Jen στην αγκαλιά του Ben. Ο φακός της Page Six τον "τσάκωσε" έξω από εστιατόριο στο Μαϊάμι μαζί με τον Stevie Mackey, παλιό φίλο και δάσκαλο φωνητικών της Lopez.

Ο δημοσιογράφος δεν έχασε ευκαιρία και τον ρώτησε πώς νιώθει για τα νέα σχετικά με την Jennifer και τον Ben. Στην αρχή ο Alex απέφυγε να απαντήσει, όμως λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο και ενώ ο ρεπόρτερ επέμενε, ξεστόμισε δυο λέξεις μόνο, αλλά είπε πολλά περισσότερα.

“Go Yankees”, ακούσαμε τον ARod να λέει και το πιάσαμε το υπονοούμενο! Ιδού το εν λόγω στιγμιότυπο και στη συνέχεια η εξήγηση!

Τι είπε, λοιπόν, στην πραγματικότητα, ο Alex; Μάλλον ότι "δεν τον βλέπει μπροστά του τον Ben". Και ιδού γιατί: Οι New York Yankees υπήρξε ομάδα του Rodriguez για πολλά χρόνια ενώ την ομάδα αυτή υποστήριζε και η ίδια η Lopez όσο ήταν παντρεμένη με τον Marc Anthony. Η φωτογραφία αυτή σε έναρξη παιχνιδιού στον Μάιο του 2005 έχει γράψει τη δική της ιστορία -για ευνόητους λόγους.

Δυο χρόνια νωρίτερα όμως, η JLo ήταν ζευγάρι με τον Ben Affleck ο οποίος είναι φανατικός οπαδός του αντίπαλου δέους των Yankees, των Red Socks της Βοστόνης. Η φωτογραφία κάτω από αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, τον Νοέμβριο του 2003.

Υποστηρίζοντας, λοιπόν, σταθερά τους Yankees και υποτιμώντας, προφανώς, τους Socks, ο Rodriguez κάνει το ίδιο και για την πιθανή επανασύνδεση των Bennifer, αφήνοντας, όμως και μια πικρία να φανεί στην άκρη του χαμογέλου του.

Πηγές από το περιβάλλον της Lopez μετέφεραν στην Page Six ότι ο Rodriguez διατηρούσε ακόμη ελπίδες ότι οι δυο τους θα τα ξαναέβρισκαν και η εξέλιξη αυτή του χάλασε, κάπως, τα σχέδια. Όχι, δεν τη βλέπει με καλό μάτι και έχει τα νεύρα του. Κατανοητό!

Η JLo και ο Ben Affleck αρραβωνιάστηκαν το 2002 και συμπρωταγωνίστηκαν στις ταινίες Jersey Girl και Gigli. Ανέβαλαν τον γάμο τους έναν χρόνο αργότερα, μόλις λίγες μέρες πριν την τελετή και ο οριστικός χωρισμός ήρθε τον Ιανουάριο του 2004. Η πίεση που δεχόταν ο ηθοποιός από τη ζωή κοντά στη σούπερ σταρ αγαπημένη του μάλλον ήταν μεγαλύτερη από τη διάθεση που είχε να παραμερίσει τα προβλήματα και να συνεχίσει σε μια κοινή ζωή μαζί της.

Για την πιθανή επανασύνδεση των Bennifer τοποθετήθηκε δημόσια και ο Matt Damon, κολλητός φίλος του Ben Affleck.