Daniel Craig: Τέλος Ιουνίου έρχεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

14.05.2021
Daniel Craig: Τέλος Ιουνίου έρχεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας
Όταν πρωτοπροβλήθηκε το 2019, η κωμική ταινία μυστηρίου Knives Out κέρδισε τις καρδιές μας με τη ανατρεπτική ιστορία της, τους σταρ που πρωταγωνιστούσαν και τις ατελείωτες αξέχαστες στιγμές. Και τώρα έχουμε ολόφρεσκες, καλές ειδήσεις για τους fans της ξεκαρδιστικής ταινίας, με την αξέχαστη ερμηνεία του Daniel Craig στον ρόλο του Benoit Blanc.

Δύο νέες ταινίες "Knives Out" βρίσκονται ήδη στα σκαριά. Όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Deadline, το Netflix πλησιάζει στην απόκτηση των επόμενων δύο δόσεων Knives Out προσφέροντας περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια, «μία από τις μεγαλύτερες προσφορές ταινιών streaming στην ιστορία». Παρακάτω διάβασε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εμπλοκή της χώρας μας στο νέο μυστηριώδες ταξίδι του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Rian Johnson.

Η προετοιμασία για τα γυρίσματα για την πρώτη συνέχεια είναι ήδη σε εξέλιξη και η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν έχει οριστεί στις 28 Ιουνίου. Αλλά μην περιμένετε επιστροφή στο «προγονικό σπίτι της οικογένειας» των Thrombeys στη Νέα Αγγλία. Αυτή τη φορά, ο Daniel Craig ως Benoit έρχεται στην Ελλάδα.

Παράλληλα προχωράει το casting και ήδη, το Hollywood Reporter μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η ηθοποιός του Moonlight και τραγουδίστρια, Janelle Monae θα έχει συμμετοχή σε έναν απροσδιόριστο (ακόμα) ρόλο. Ο Edward Norton (Fight Club) και ο Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) αναφέρονται επίσης σε συζητήσεις για να εμφανιστούν στην ταινία. Οι ρόλοι τους είναι άγνωστοι επί του παρόντος, αλλά δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν μάθουμε περιγραφές χαρακτήρων και να δούμε ποιος άλλος θα συνοδεύσει τον Blanc στη νέα του εξιχνίαση.

Angelina Jolie: Μίλησε για μελλοντικές σχέσεις και για το κατά πόσον είναι ευτυχισμένη αυτή την εποχή

Στην ιδανική περίπτωση, η συνέχεια θα βρισκόταν σε κάποιες οικογενειακές διακοπές των Thrombey στη Μεσόγειο. Ωστόσο, αυτό πιθανότατα δεν θα συμβεί. Αν και η συζήτηση για τις συνέχειες του Knives Out ξεκίνησε σχεδόν μόλις έκανε πρεμιέρα η πρώτη ταινία, ο Johnson ήταν ξεκάθαρος ότι οραματίζεται περισσότερο μια ανθολογία μεμονωμένων ιστοριών παρά μια συνέχεια της δυσλειτουργικής οικογένειας που αγάπησαν οι fans το 2019.

Φυσιολογικά, οι ειδήσεις για τη συνέχεια του Knives Out έρχονται μαζί με ερωτήσεις σχετικά με το πότε οι θεατές θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν. Αυτήν τη στιγμή, η απάντηση σε αυτό είναι «υπομονή» καθώς τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο στην Ελλάδα. Η πρώτη ταινία Knives Out ξεκίνησε τα γυρίσματα της τον Οκτώβριο του 2018, ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 και έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, οπότε το χρονοδιάγραμμα για τη δεύτερη συνέχεια θα μπορούσε να είναι παρόμοιο. Ας ελπίσουμε ότι ο COVID δεν θα δημιουργήσει καθυστερήσεις στην ημερομηνία παραγωγής ή κυκλοφορίας.

Νικολέτα Μακρή