Adele: Ο πατέρας της πέθανε πάμφτωχος σε ένα τροχόσπιτο

13.05.2021
Adele: Ο πατέρας της πέθανε πάμφτωχος σε ένα τροχόσπιτο
Η ταραχώδης σχέση της τραγουδίστριας με τον πατέρα της και η άσχημη κατάληξη του

Η Adele είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της ποπ μουσικής σκηνής, με περιουσία 150 εκατομμυρίων λιρών και ένα αρχοντικό 8,5 εκατομμυρίων λιρών, αλλά ο πατέρας της, Mark Evans, πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 57 ετών σε ένα τροχόσπιτο, με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία γεννήθηκε στο Λονδίνο και πριν από μερικές ημέρες γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της στο σπίτι της στο Hollywood μαζί με τον 8χρονο γιο της Angelo, δεν γνώρισε ότι ο πατέρας της βίωνε τις τελευταίες στιγμές της ζωής του.

Alex Rodriguez: Τον ρώτησαν πως νιώθει για τα νέα των Bennifer - Η απάντησή του έχει μεγάλο ενδιαφέρον [video]

Ο Evans έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες μη έχοντας καλές σχέσεις τόσο με την κόρη του όσο και από τον γιο του Cameron, μετά από μάχη με τον καρκίνο του εντέρου από το 2013. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ζούσε σε ένα τροχόσπιτο κοντά στο Llantwit Major της Νότιας Ουαλίας.

Η σχέση της Adele με τον πατέρα της ήταν σε τόσο κακή, που το 2012 είχε δηλώσει ότι αν τον έβλεπε ξανά θα τον έφτυνε στο πρόσωπό του, ενώ το 2017 από τη σκηνή των Grammy Awards είχε δηλώσει ότι δεν τον αγαπούσε. Μια φίλη της τραγουδίστριας δήλωσε: "Είναι συγκλονισμένη από τα νέα του θανάτου του πατέρα της, αλλά επειδή ήταν ένα δύσκολο μέρος της ζωής της, τώρα μπορεί να νιώσει κάποιο είδος απελευθέρωσης".

Scarlett Johansson: Μποϊκοτάρει τις Χρυσές Σφαίρες

Οι γονείς της Adele χώρισαν όταν η ίδια ήταν τριών ετών. Ο Evans δεν έβλεπε σχεδόν ποτέ την κόρη του και απλά έστελνε χρήματα όποτε μπορούσε, με αποτέλεσμα εκείνη να μεγαλώσει χωρίς πατρική φιγούρα. Η ίδια έχει πει ότι η μητέρα της ήταν αυτή που ενίσχυσε την αγάπη της για τη μουσική και την βοήθησε να κάνει τα πρώτα της βήματα ως τραγουδίστρια και είχαν εξαιρετική σχέση.

Ο Evans είχε περάσει τα τελευταία δέκα χρόνια, απευθύνοντας δημόσιες συγγνώμες στην κόρη του, χωρίς να πάρει ποτέ απάντηση. "Άφησα μηνύματα στο τηλέφωνό της, της έγραψα κάρτες για τα γενέθλιά της και για τα Χριστούγεννα, αλλά για εκείνη είναι σαν να είμαι νεκρός. Δεν με ενδιαφέρει η διασημότητα της ή τα χρήματά της. Θέλω απλώς την κόρη μου πίσω και θέλω να γίνω κατάλληλος παππούς για τον εγγονό μου" είχε δηλώσει.