5 celebrities που παντρεύτηκαν τον πρώτο τους έρωτα

16.05.2021
5 celebrities που παντρεύτηκαν τον πρώτο τους έρωτα
Αν και ορισμένοι γάμοι διασήμων προσώπων είναι σύντομοι, πολλοί από αυτούς αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Μερικoί σταρ ήταν τυχεροί που βρήκαν το ταίρι τους όταν ήταν έφηβοι ή φοιτητές και έκαναν επιτυχημένους γάμους για πολλά χρόνια. Στην πραγματικότητα, μερικά ζευγάρια του Χόλιγουντ εξακολουθούν να είναι δυνατά ακόμη και 30 ή 40 χρόνια από τότε που είπαν το «ναι». Πιστεύουμε δε, ότι μπορούμε να μάθουμε πολλά από αυτά τα ζευγάρια καθώς τους αρέσει, να μοιράζονται τα μυστικά τους για έναν μακροχρόνιο γάμο. Αντίθετα, θυμήσου ΕΔΩ 21 διάσημους γάμους που δεν πρόλαβαν να... χρονίσουν!

Jon Bon Jovi και Dorothea Hurley

Ο ροκ σταρ και η αγαπημένη του από το σχολείο, Dorothea παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας το 1989. Ο ένας γνωρίζει τον άλλον για περισσότερα από 40 χρόνια και έχουν 4 παιδιά μαζί. Όταν ρωτήθηκαν ποιο είναι το μυστικό που διατηρούν τον δεσμό τους δυνατό για τόσα χρόνια, ο Bon Jovi είπε ότι είναι ο σεβασμός του ενός για τον άλλον. «Και πραγματικά αρέσει ο ένας στον άλλον. Θέλουμε να κάνουμε παρέα», πρόσθεσε.

Snoop Dogg και Shante Broadus

Ο βραβευμένος ράπερ συνάντησε τη γυναίκα του Shante όταν ήταν μαθητές γυμνασίου. Παντρεύτηκαν το 1997 και παρόλο που το ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2004, είναι ακόμα μαζί και έχουν 3 παιδιά. Ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους το 2008 και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Bono και Ali Hewson

Ο τραγουδιστής των U2 και η σύζυγός του Ali Hewson είναι παντρεμένοι για πάνω από 40 χρόνια και έχουν 4 παιδιά. Σε μια συνέντευξη με αφορμή την επέτειο τους, ο Bono είπε ότι συναντήθηκαν στο γυμνάσιο: «Ήμασταν έφηβοι, πηγαίναμε στο ίδιο γυμνάσιο. Και ήρθαμε πιο κοντα όταν ένα απόγευμα την πήγα μέχρι το λεωφορείο της».

Samuel L. Jackson και LaTanya Richardson Jackson

Ο βραβευμένος ηθοποιός και η σύζυγός του LaTanya Richardson συναντήθηκαν όταν ήταν και οι δύο φοιτητές. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1980 και κατάφερε να κάνει το γάμο του να δουλέψει παρά την πολυάσχολη καριέρα του. «Στην πραγματικότητα νομίζαμε ότι θα ήμασταν οι μαύροι Liz Taylor και Richard Burton, αλλά θα μέναμε μαζί!» είπε ο ηθοποιός. «Είχε μια καλή καριέρα. Είχα μια καλή καριέρα και έτσι λειτούργησε».

Jeff Daniels και Kathleen Rosemary Treado

Ο ηθοποιός του Dumb and Dumber παντρεύτηκε την αγαπημένη του συμμαθήτρια από το Λύκειο, Kathleen το 1979. Σε αντίθεση με πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ, ο Daniels επέλεξε να μεγαλώσει τα 3 του παιδιά στην πατρίδα του στην Chelsea, του Michigan. «Δεν ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου στο Χόλιγουντ ή τη Νέα Υόρκη - ήταν πολύ σημαντικό να μην κάνω λάθος. Η καριέρα μου ήρθε δεύτερη μετά από αυτό», έχει πει.