Alex Rodriguez: Το τρυφερό μήνυμα που έστειλε μέσω Instagram στην Jennifer Lopez - Το έλαβε, άραγε, εκείνη;

14.05.2021
Alex Rodriguez: Το τρυφερό μήνυμα που έστειλε μέσω Instagram στην Jennifer Lopez - Το έλαβε, άραγε, εκείνη;
Παρότι πληγωμένος από τα νέα που θέλουν την "πρώην" του στην αγκαλιά ενός δικού της "πρώην", φαίνεται ότι ο ARod κάνει μια ύστατη προσπάθεια επανασύνδεσης.

H Jennifer Lopez είπε το "Ναι" στην πρόταση γάμου που της έκανε ο Alex Rodriguez, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, τον Μάρτιο του 2019. Τη σχέση τους τη ζήσαμε όλοι πολύ έντονα από την αρχή καθώς οι δυο τους μοιραζόταν, διαρκώς, φωτογραφίες από την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή.

Μαζί με το ζευγάρι, πάντα, τα τέσσερα παιδιά τους. Τα δίδυμα της JLo από από τον γάμο της με τον Marc Anthoy, Max και Emme, και οι κόρες του ARod, Natasha και Ella από τον γάμο του με τη Cynthia Scurtis.

Όπως ήταν φυσικό, ο χωρισμός αυτός θα ήταν πολύ δύσκολος -αν όχι δυσκολότερος- για τα τέσσερα αυτά παιδιά που έγιναν, στην ουσία, αδέλφια.

Μία ανάρτηση που έκανε, σήμερα ο πρώην άσσος του μπέιζμπολ μας έκανε εντύπωση. Μας έμοιασε με μήνυμα και μοιραζόμαστε τη σκέψη μας.

Από τη στιγμή που χώρισε ο Alex Rodriguez έχει "ανεβάσει" μερικές φωτογραφίες με τις θυγατέρες του, όμως αυτή, η τελευταία, είναι διαφορετική. Κάτι "κρύβει".

Σε αυτή τη λήψη βλέπουμε μπαμπά και κόρες να έχουν καθίσει στο τραπέζι για να απολαύσουν το δείπνο τους όμως στο τραπέζι βλέπουμε έξι σερβίτσια, τρία εκ των οποίων μπροστά σε άδειες καρέκλες. Σα να απευθύνουν μια πρόσκληση. Ή και όχι... Ποιος ξέρει. Εμάς, πάντως έτσι μας φάνηκε! Ιδού:

Ο Rodriguez, πάντως, λέγεται ότι το "φυσσάει και δεν κρυώνει" που ακούει ότι η Jenny του έχει βρει καταφύγιο στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της, Ben Affleck. Και μάλιστα τόσο σύντομα μετά τον χωρισμό τους.

Μάλιστα, τον ρώτησαν και εκείνος απάντησε με δύο μόνο λέξεις. "Go Yankees". Μία απάντηση που έκρυβε πολλά. Όπως, ίσως, και αυτή η σημερινή ανάρτηση. Θα δείξει.

Η σχέση των Bennifer πάντως μετρά μία 20ετία και συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία.

Ζωή Κίττα