Μιχαήλ Ταμπακάκης: Η καταδίωξή του από αστυνομικούς στην Αμερική που τον τρόμαξε

25.09.2024
Μιχαήλ Ταμπακάκης: Η καταδίωξή του από αστυνομικούς στην Αμερική που τον τρόμαξε
Η απίστευτη περιπέτειά του στις ΗΠΑ

Ένα ταξίδι στην Αμερική για να ζήσουν από κοντά τη ζωή στο Wyoming για να ζήσουν από κοντά τις συνθήκες της ζωής και να μπορέσουν να ερμηνεύσουν καλύτερα τους ρόλους τους στο πασίγνωστο έργο Brokeback Mountain που ανεβαίνει στο θέατρο Κνωσός από το τέλος Οκτωβρίου.

Και εκεί μαζί με τον Δημήτρη Καπουράνη έζησαν μια απίστευτη περιπέτεια όταν τους σταμάτησε η αστυνομία για παράβαση του ορίου ταχύτητας την οποία και διηγήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αποκάλυψε ότι κάποια από τα βίντεο που τράβηξε θα παιχτούν και στην παράσταση:

«Στην Αμερική μας σταμάτησε και η Αστυνομία γιατί… τρέχαμε λίγο παραπάνω. Ζήσαμε όλη την εμπειρία! Το περιπολικό είχε ανάψει τα φώτα, οδηγούσα εγώ δυστυχώς και μου λέει ο Δημήτρης Καπουράνης «σταμάτα γιατί είναι από πίσω μας». «Αποκλείεται» είπα και ίδρωσα, έτρεμα».

«Ήταν πολύ ευγενής αλλά είχε ένα πολύ ήρεμο, ισότονο που σε πάγωνε. Μου είπε «τρέχετε, πάτε με το διπλάσιο από το επιτρεπόμενο όριο». Γιατί εκεί ήταν και πολύ χαμηλό το όριο, ήταν 25 και έπρεπε να πηγαίνω οριακά περπατώντας ενώ πήγαινα με… 80, Ελληνάρας. Ήμασταν και μέσα σε πόλη κατοικημένη».

«Ναι, ξέρετε, είμαστε από την Ελλάδα και έχουμε έρθει για λίγες ημέρες… είπα, χωρίς να βγάζει φυσικά κανένα νόημα αυτό. Εκεί όμως έχουν μια προειδοποιητική. Δηλαδή στην πρώτη φορά ουσιαστικά σε προειδοποιούν και στη δεύτερη βαράνε λεφτά. Πήρε το δίπλωμα, πήγε λίγο πίσω, το ξανάφερε και μετά πηγαίναμε πραγματικά οριακά περπατώντας» ολοκλήρωσε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης που μάλλον δεν θα το ξεχάσει ποτέ.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2024 - 00:09