Τούνη- Αλεξάνδρου: Γιατί κάλεσαν πυροσβεστική κι αστυνομία επιστρέφοντας από Αράχοβα;

21.10.2024
Τούνη- Αλεξάνδρου: Γιατί κάλεσαν πυροσβεστική κι αστυνομία επιστρέφοντας από Αράχοβα;
Papadakis Press
Στην Αράχοβα πέρασε το Σαββατοκύριακο το ζευγάρι με τον γιο του

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει σπίτι στον δημοφιλή προορισμό αλλά και μια επιχείρηση, ένα bar restaurant, το Husky που λειτουργεί τους χειμερινούς μήνες και αυτό το Σάββατο είχαν έναρξη για τη σεζόν.

Έτσι μαζί με την Ιωάννα Τούνη και τον γιο τους, Πάρη, ταξίδεψαν με το αυτοκίνητό τους για την Αράχοβα και πέρασαν εκεί το διήμερο, κάτι που λόγω του μαγαζιού κάνουν αρκετά συχνά όλο τον χειμώνα. 'Όχι κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά συχνά.

Και χθες Κυριακή πήραν τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα καθώς η εβδομάδα που ξεκινάει έχει και για τους δύο αρκετές επαγγελματικε΄ς υποχρεώσεις που δεν τους επιτρέπουν να λείψουν περισσότερο σε αυτή τη χρονική στιγμή.

Κατά τη δια΄ρκεια της διαδρομής όμως εντόπισαν φωτιά στην άκρη του δρόμου και άμεσα τηλεφώνησαν στην πυροσβεστική για να ενημερώσουν και να δώσουν το χιλιόμετρο καθώς φυσούσε έντονος αέρας και όπως φαινόταν μόλις είχε ξεκινήσει. Όπως είπε η Ιωάννα σε βίντεο που ανέβασε μέσα από το αυτοκίνητο, από την πυροσβεστική τους το έκλεισαν και στη συνε΄χεια πήραν την αστυνομία που όπως είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τον ενημέρωσαν πως θα στείλουν περιπολικό στο σημείο.

Μπράβο τους πάντως που δεν προσπέρασαν και δεν αδιαφόρησαν.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.10.2024 - 01:25