Meghan Markle: H απροσδόκητη υποψηφιότητα για βραβείο Emmy δεν είχε καμία σχέση με την υποκριτική - ή μήπως είχε;

14.07.2021
Meghan Markle: H απροσδόκητη υποψηφιότητα για βραβείο Emmy δεν είχε καμία σχέση με την υποκριτική - ή μήπως είχε;
Χθες (13/7/2021) ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητας για τα τηλεοπτικά Όσκαρ, όπως αναφέρονται χαρακτηριστικά τα βραβεία που απονέμει η τηλεοπτική Ακαδημία κάθε χρόνο και στην κατηγορία Καλύτερης ενημερωτικής σειράς ή ειδικού προγράμματος είχαμε μια έκπληξη! Η τελετή απονομής των βραβείων έχει προγραμματιστεί για τις 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Τέσσερις μήνες μετά τη συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey η Meghan Markle -έχοντας και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, στο πλευρό της για το δεύτερο κομμάτι αυτής, μαθαίνουμε ότι το τηλεοπτικό αυτό project που συνέτριψε αφενός τους δείκτες της τηλεθέασης, αφετέρου της σχέσεις του royal ζεύγους με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια κέρδισε μία υποψηφιότητα για βραβείο Emmy στην κατηγορία "Outstanding Hosted Nonfiction Series Or Special - 2021"

Συνυποψήφιες παραγωγές σε αυτή την κατηγορία οι εξής:

  • My Next Guest Needs No Intoduction με τον David Leterman
  • Stanley Tucci: Searching for Italy
  • United Shades of America W. Kamau Bell
  • Vice

Για την ιστορία, η σειρά The Crown του Netflix και η The Mandalorian της Disney+ συγκέντρωσαν από 24 υποψηφιότητες η καθεμιά σε μια χρονιά που λόγω lockdown, η τηλεόραση έζησε μεγάλες στιγμές.

Μεταξύ των υποψηφιοτήτων ξεχωρίζουν οι τέσσερις που έλαβε το Reunion των Friends και γιορτάστηκαν από όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Επιστρέφοντας, πάντως, στη Meghan και την έμμεση υποψηφιότητά της -καθώς την τιμή κέρδισε, στην ουσία, η Oprah και οι συμπαραγωγοί της για την εκπομπή στο σύνολο της- πρέπει να νιώθει μια τεράστια ικανοποίηση. Μπορεί να μην εργάζεται ως ηθοποιός πλέον, η δούκισσα του Sussex όμως αυτό υπήρξε το επάγγελμά της για χρόνια πριν γνωρίσει τον πρίγκιπά της. Μια υποψηφιότητα Emmy λοιπόν, όπως και να έρχεται έχει τη σημασία της. Άσε που δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι και σε αυτή της την εμφάνιση η Meghan, στην ουσία, "έπαιζε" τον ρόλο της. Υπομονή μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, για να δούμε αν την υποψηφιότητα αυτή ακολουθήσει και η ανάλογη νίκη.

Θυμήσου εδώ τα 10 πιο σημαντικά πράγματα που ειπώθηκαν σε αυτή τη συνένευξη

Ζωή Κίττα