Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Το μήνυμα πίσω από τις στυλιστικές επιλογές στη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους

13.12.2021
Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Το μήνυμα πίσω από τις στυλιστικές επιλογές στη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους
Η ετήσια χριστουγεννιάτικη κάρτα των Cambridges παρουσιάστηκε πριν από μόλις λίγες ημέρες και μαζί της έρχονται αρκετές νέες αποκαλύψεις για τους fans της βασιλικής οικογένειας.

Μεταξύ αυτών, ότι τα παιδιά τους μεγάλωσαν, τα μαλλιά της Kate Middleton μάκρυναν και η πριγκίπισσα Charlotte είναι το πραγματικό αστέρι της φωτογραφίας (και της οικογένειας) με το καρό φόρεμά της. Αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο, ωστόσο, είναι το ντύσιμο της Kate Middleton και του πρίγκιπα William και η γλώσσα του σώματος τους.

Φορώντας ασορτί casual ρούχα σε βαθύ λαδί τόνο, με το χέρι της Kate να ακουμπάει απαλά στο γόνατο του William, είναι σαν να λένε: είμαστε ερωτευμένοι, συγχρονισμένοι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Και αυτό είναι ένα θετικό μήνυμα για τις γιορτές, αν υπάρχει κάποιο από τη συγκεκριμένη κάρτα.

Όπως αποδεικνύεται, το ντύσιμό τους έχει ακόμη μεγαλύτερο νόημα. Και οι δύο επέλεξαν λαδί χρώμα, με τη Μiddleton να φοράει ένα πλισέ φόρεμα με V λαιμόκοψη και τον πρίγκιπα William να επιλέγει ένα μπλουζάκι πόλο. Το λαδί χρώμα αντιπροσωπεύει «ειρήνη, αρμονία και πολυπλοκότητα», σύμφωνα με την Adobe, καθώς και «αντίληψη και ενσυναίσθηση». Ίσως η επιλογή χρώματος να είναι ένα μήνυμα για την αρμονική ένωσή τους, αλλά ίσως και να θέλει να εμπνεύσει ειρήνη και ηρεμία σε ένα έθνος που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προκλήσεις μετά το lockdown.

Το Pantone Χρώμα της Χρονιάς 2022 είναι εδώ — και είναι εντελώς απροσδόκητο

Ο πρίγκιπας George ταιριάζει απόλυτα με τους γονείς του καθώς φορά ένα πουκάμισο παραλλαγής, ενώ η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis συμπληρώνουν το τρίο με μπλε, ένα άλλο χρώμα που είναι γνωστό για τις ηρεμιστικές του ιδιότητες. Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού στην Ιορδανία στις αρχές του 2021.

Η βασιλική οικογένεια είναι ευρέως γνωστή για το ότι χρησιμοποιεί χρώματα για την επικοινωνία των μηνυμάτων στο κοινό. Για παράδειγμα, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ απηύθυνε μήνυμα στη χώρα της, τον Απρίλιο του 2020, φορούσε ένα έντονο πράσινο χρώμα που λέγεται ότι αντιπροσωπεύει «την άνοιξη, την ανάπτυξη, την ανανέωση και μια νέα αρχή». Η βασίλισσα επιλέγει επίσης τακτικά φωτεινά χρώματα για να ξεχωρίζει στα πλήθη.

Δες ΕΔΩ τις χριστουγεννιάτικες κάρτες των Cambridges από το 2013 μέχρι σήμερα