Η Kate Middleton μιλάει για τη στυλιστική επιλογή που μετανιώνει

13.12.2021
Η Kate Middleton μιλάει για τη στυλιστική επιλογή που μετανιώνει
"Δε θα έπρεπε ποτέ να το φορέσω αυτό"!

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, έχει κάνει αρκετές φορές αξιομνημόνευτες και κομψές εμφανίσεις και αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο καλοντυμένα μέλη από κάθε βασιλική οικογένεια. Υπάρχει, ωστόσο, μια εμφάνιση που η ίδια έχει μετανιώσει.

Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Στέλνουν χριστουγεννιάτικα δώρα στα ανίψια τους στην Αμερική, Archie και Lilibet

Το 2019, η Kate Middleton, o πρίγκιπας William και τα δύο τους παιδιά, George και Charlotte, είχαν εμφανιστεί στην εκκλησία για τη λειτουργία των Χριστουγέννων. Η Δούκισσα είχε φορέσει ένα γκρι παλτό της σχεδιάστριας Catherine Walker και το είχε συνδυάσει με ένα πράσινο καπέλο, και με το πράσινο παλτό της κόρης της.

Η Kate μίλησε με την 19χρονη Rachel Anvil και όπως εξήγησε η μητέρα της, είχε μια ανησυχία για τη στιλιστική της επιλογή: "Η Kate μιλούσε με την κόρη μου για ρούχα και της είπε πως ζεσταινόταν πολύ, της είπε 'πραγματικά δεν έπρεπε να το είχα φορέσει αυτό'. Εγώ μιλούσα με την Charlotte για κούκλες και η κόρη μου μιλούσε για μόδα με την Kate. Δεν ήταν ψεύτικο, ήταν μια ειλικρινής συζήτηση. Κράτησε για ένα λεπτό αλλά έδωσε προσοχή στην κόρη μου, ήταν σαν να μιλάει σε μια φίλη. Είναι εντελώς διαφορετικοί με το κοινό”, είπε η Anvil.

Φέτος, η βασίλισα θα πραγματοποιήσει τη συνηθισμένη οικογενειακή της Χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση στο Sandringham και ενδέχεται να κάνει δημόσια εμφάνιση για πρώτη φορά από τις αρχές του φθινοπώρου. Η μονάρχης και ο σύζυγος της, πρίγκιπας Φίλιππος, πέρασαν τα περασμένα Χριστούγεννα μόνοι τους στο κάστρο του Windsor και ήταν η τελευταία εορταστική περίοδος τους μαζί, καθώς ο Δούκας πέθανε σε ηλικία 99 ετών τον Απρίλιο. Ωστόσο, φαίνεται ότι η πανδημία του Covid δεν θα αναγκάσει τη βασίλισσα, 95 ετών, να ακυρώσει τη συνηθισμένη οικογενειακή της συγκέντρωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.