Kate Middleton: Ποια είναι τα δώρα που δεν θα υπάρχουν στις χριστουγεννιάτικες λίστες των παιδιών της

14.12.2021
Kate Middleton: Ποια είναι τα δώρα που δεν θα υπάρχουν στις χριστουγεννιάτικες λίστες των παιδιών της
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte να μην πάρουν όλα τα δώρα που θέλουν φέτος. Γιατί; Επειδή οι γονείς τους ανησυχούν μήπως αρχίσουν να περνάνε «πολύ χρόνο στην οθόνη».

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton «σκέφτονται πιο προσεκτικά» τα δώρα που θα αγοράσουν φέτος για τα παιδιά τους και θα αποφύγουν οτιδήποτε «υπερβολικό», σύμφωνα με την ειδικό επί βασιλικών θεμάτων, Katie Nicholl (όπως έγραψε η Daily Mail).

Σύμφωνα με την Nicholl, τα παιδιά της οικογένειας -ειδικά ο επτάχρονος George και η εξάχρονη Charlotte- είναι, όπως σχεδόν κάθε άλλο παιδί που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, μεγάλοι θαυμαστές της τεχνολογίας και των gadget. Δυστυχώς για τις χριστουγεννιάτικες λίστες τους, οι γονείς τους είναι αυστηροί σχετικά με τον χρόνο επί της οθόνης. Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, η Κate λέγεται ότι είναι «πολύ αυστηρή στον χρόνο στην οθόνη» και φέρεται να «μην επιτρέπει στον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte ή τον πρίγκιπα Louis, να έχουν τις δικές τους συσκευές».

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Το μήνυμα πίσω από τις στυλιστικές επιλογές στη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους

«Ο George απολαμβάνει το iPad του στο σχολείο και τόσο αυτός όσο και η Charlotte είναι αρκετά γνώστες της τεχνολογίας και, όπως τα περισσότερα παιδιά, είναι πιθανόν να υπάρχουν τεχνολογικά gadget στη λίστα των δώρων τους από τον Άη Βασίλη», εξήγησε η Nicholl. «Αν υπάρχει κάτι στη λίστα που είναι ένα παιχνίδι στον υπολογιστή ή κάτι παρόμοιο, τότε οι γονείς τους είναι προσεκτικοί με το θέμα του χρόνου στην οθόνη, οπότε θα προτιμούσαν ένα πιο πρακτικό δώρο».

Οπότε τι είδους δώρα είναι πιθανό να βρουν τα παιδιά του ζευγαριού κάτω από το δέντρο; Σύμφωνα με την Nicholl, θα πρέπει να περιμένουν πράγματα που μπορούν να «χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους» ή που θα «διαρκέσουν για πάντα» (που θα θέλαμε να φανταστούμε ότι σημαίνει κάτι σαν ανεκτίμητα βασιλικά κοσμήματα/κειμήλια).

George, Charlotte, Louis, Archie, Lili; Τι λένε τ' άστρα για τα πέντε πριγκιπόπουλα βάσει των γενεθλίων τους;

«Η Kate είναι συνήθως πολύ αυστηρή στον χρόνο στην οθόνη και τον κρατά στο ελάχιστο», είπε η Nicholl. «Η οικογένεια των Cambridges διαθέτει σπιτάκια με τσουλήθρες, κούνιες και μια λίμνη ενώ κάθε ένα από τα παιδιά είναι υπεύθυνο για το δικό του μικρό κομμάτι στον κήπο της κουζίνας».

Ενώ είναι βέβαιο ότι οι George, Charlotte, ακόμα και ο μικρούλης Louis θα απογοητευθούν όταν έρθει η ώρα να ανοίξουν τα γιορτινά τους δώρα, ο Will και η Kate κάνουν πραγματικότητα μια έγκυρη και επιστημονικά τεκμηριωμένη γονεϊκή επιλογή για τον χρόνο στην οθόνη (εγκεκριμένη τόσο από τον ΠΟΥ όσο και από την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής, οι οποίοι συνιστούν περιορισμό του χρόνου στην οθόνη από τα μικρά παιδιά). Έτσι, ελπίζουμε ότι τα παιδιά των Cambridges θα εκτιμήσουν αργότερα τους γονείς τους για όλα τα υπαίθρια και παντοτινά δώρα, ακόμα κι αν τώρα είναι λίγο ενοχλημένα μαζί τους.