Η Ελένη «στα πράσα»

14.05.2010
Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών της με την... πέτρα του σκανδάλου, το 40χρονο επιχειρηματία που, σύμφωνα με φήμες και δημοσιεύματα, ήταν η αιτία του διαζυγίου της.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» σε παραλιακή ταβέρνα στη Νέα Μάκρη να τρώει με φιλική παρέα, συγκεκριμένα με το 40χρονο επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλο και ένα φιλικό της πρόσωπο. Οι φωτογραφίες αυτές δημοσιεύτηκαν σε εβδομαδιαίο έντυπο, το οποίο μάλιστα ανήκει στον κουμπάρο της, Πέτρο Κωστόπουλο.

Μόλις η είδηση για τη δημοσίευση των φωτογραφιών, που βέβαια δεν δείχνουν κάτι το μεμπτό, παρά μόνο μια φιλική παρέα να τρώει στην παραλία, η Ελένη έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Όταν στενός της συνεργάτης την ενημέρωσε για την ύπαρξη των φωτογραφιών αλλά και για το κουίζ που αναρτήθηκε σε γνωστό blog και τη «φωτογράφιζε», για κάποια δευτερόλεπτα πάγωσε. Στη συνέχεια βέβαια έγινε χαμός! Οι φωνές της παρουσιάστριας ακούστηκαν σε όλη την Παλλήνη! «Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό! Όχι, δεν γίνεται! Δεν αντέχω άλλες προδοσίες και πισώπλατα μαχαιρώματα», φέρεται να είπε, ενώ οι φήμες λένε πως στη συνέχεια ξέσπασε και σε λυγμούς. «Στο κάτω κάτω δεν έκανα κάτι κακό. Έτρωγα με φίλους», φέρετε να είπε.

Το μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι πώς έφτασαν οι φωτογραφίες στο περιοδικό... Κι εδώ παίχτηκε ένα πλούσιο παρασκήνιο. Ποιος ήταν αυτός που ήξερε πού και πότε θα βρισκόταν η Ελένη στη Νέα Μάκρη με τη συγκεκριμένη παρέα;

Ποιος είναι ο συνοδός;
Πρόκειται για τον επιχειρηματία στον οικολογικό ξενώνα του οποίου στην Άνδρο πέρασε πέρυσι μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της η παρουσιάστρια, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια άνευ προηγουμένου φιλολογία σχετικά με το αν ο συγκεκριμένος κύριος είναι το τρίτο πρόσωπο που ευθύνεται για τη διάλυση του γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο.