Ποιος μισεί την Ζέτα και την βγάζει έτσι;

28.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε της... βούρτσας με αφορμή το μαλλί της Ζέτας Μακρυπούλια στην πρεμιέρα του Dancing with the stars. Η αφάνα (λες και είχε κατέβει από τα ανεμοδαρμένα ύψη) δεν άρεσε σε κανένα και όλοι έσπευσαν να την σχολιάσουν. Όπως επίσης και το φόρεμα της, που αποδείκνυε ότι το ακριβό δεν είναι και

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε της... βούρτσας με αφορμή το μαλλί της Ζέτας Μακρυπούλια στην πρεμιέρα του Dancing with the stars. Η αφάνα (λες και είχε κατέβει από τα ανεμοδαρμένα ύψη) δεν άρεσε σε κανένα και όλοι έσπευσαν να την σχολιάσουν. Όπως επίσης και το φόρεμα της, που αποδείκνυε ότι το ακριβό δεν είναι και πάντα καλό. Γενικά, η εμφάνιση της Ζέτας δεν άρεσε σε κανέναν και αυτό ενόχλησε τον κομμωτή της, ο οποίος εκνευρισμένος βγήκε στα κανάλια να υπερασπιστεί το... Φάρα Φόσετ στυλ της Μακρυπούλια.

Αλήθεια, το χθεσινό λουκ της παρουσιάστριας από που ήταν εμπνευσμένο; Ετοιμάσου, αγαπημένε μου, για νέο γύρο... της βούρτσας διότι του hair stylist δεν θα αρέσει καθόλου όσα θα ακούσει για τη νέα... ασύλληπτη ιδέα του να βάλει περούκα (ή έστω να κάνει το μαλλί να μοιάζει με περούκα) στην Μακρυπούλια! Μα να έχεις ένα ωραιότατο πλούσιο μαλλί, σαν διαφήμιση από σαμπουάν και να το βγάζεις σαν περούκα που είχε ξεμείνει από τις Αποκριές; Γιατί με το που είδα την Ζέτα στο Live νόμιζα ότι ντύθηκε... Ελένη Μενεγάκη στα καλλιστεία πριν δέκα χρόνια!

Αν και το πιο εύστοχο σχόλιο το έκανε ο Τρύφων Σαμαράς: «Ζέτα, η λεοπάρδαλη»! Μα που το βρήκαν το φόρεμα αυτό και της το έβαλαν; Γιατί δεν έφτανε που σαν σχέδιο ήταν... άστα να πάνε, αδικούσε και την Ζέτα την οποία έδειχνε πολύ αδύνατη, σαν... σανίδα (κι άντε να μην ξανά μανά αρχίσουν σχόλια για... νευρική ανορεξία) ενώ κατάστρεφε το μπούστο της.

Για το μαλλί τι άλλο να πω; Αρνούμαι. Μόνο θα παρακαλούσα να μου κρατήσουν την "περούκα" για τις επόμενες Αποκριές. Και να ανακαλύψουμε, ποιος θέλει φέτος να της κάνει... κακό. Γιατί, δεν εξηγείται αλλιώς. Οι δύο αυτές εμφανίσεις μοιάζουν με... σχέδιο εξόντωσης!