Τάτι vs Μενεγάκη: λευκό (φόρεμα) εσύ, λευκό κι εγώ!

04.10.2011

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Μία νταν το μεσημέρι μας είπε την πρώτη καλησπέρα της σεζόν η Ελένη Μενεγάκη και ως πρώην βασίλισσα του πρωινού, είπε να βάλει ένα λευκό μίντι φόρεμα, που είναι και αρχοντικό. Φουστανάκι "Zac Posen" και γοβάκια "Louboutin" επέλεξε η Ελένη που σου λέει έχει σταματήσει να τρώει με τόσο στρες για το πως θα πάει το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα.



Εμ, τέσσερις παρά, ήρθε η ώρα της Τατιάνας Στεφανίδου στην μικρή της οθόνη και δεν ξέρω αν έτυχε αλλά πέτυχε: λευκό μίντι φόρεμα έβαλε και η Τατιάνα έτσι για να την σπάσει στο Ελενάκι και να αναρωτηθούμε ποιό είναι το λευκό που ξεχωρίζει.



Τζίφος Σωτήρη μου, το λευκό το φόρεμα δεν μας έσωσε από τη βαρεμάρα και το χασμουρητό καμίας εκπομπής από τις δυο, σε σημείο που ήθελα να φωνάξω: "Άντε, Μίλα Ελένη"!



Και να ήταν μόνο το λευκό φόρεμα που ήταν ίδιο σε Άλφα και Star;;; Όχι, λίγο νωρίτερα, η Ελένη (Αχ Ελένη) είχε στο στούνιο το Stan (Αν μου φτάναν τα λεφτά) και απέναντι στης Νικολέττας της Ράλλη είχαν ολόκληρο αφιέρωμα στο Stan, ω βαγγελίστρα μου! Και φαντάσου να ακούς εις διπλούν το αν μου φτάναν τα λεφτά. Τζίφος, δεν φτάνουν!



Έρμε Stan που να ήξερες πως θα γινόσουν μήλο της Έριδος όχι ανάμεσα σε MTV και Mad αλλά ανάμεσα στα μεσημεριανά.



ΥΓ: εκεί στον Άλφα υπάρχει λατρεία για το μίντι το φόρεμα. Το κατάλαβα από το Σάββατο με την πρεμιέρα της Ναταλίας. Μίντι φούξια φόρεμα εκείνη, κόκκινο μίντι φόρεμα η Παπαβασιλείου, απορούμε που πήγαν τα ένδοξα μινάκια αλλοτινών σεζόν.



Η Κατίνα σου!