Φαίη - Σίσσυ: Μα τι ταύτιση Θεέ μου!

24.10.2011
Μα τι... σατανικά πράγματα είναι τούτα που συνέβησαν στα δύο πρωινά; Και τι αντάμωμα ήταν τούτο που έκανε το πνεύμα της Σίσσυς Χρηστίδου με το πνεύμα της Φαίης Σκορδά... Μιλάμε για συνάντηση... θηρίων!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Μα τι... σατανικά πράγματα είναι τούτα που συνέβησαν στα δύο πρωινά; Και τι αντάμωμα ήταν τούτο που έκανε το πνεύμα της Σίσσυς Χρηστίδου με το πνεύμα της Φαίης Σκορδά... Μιλάμε για συνάντηση... θηρίων! Θέλεις να καταλάβεις περί τίνος σου ομιλώ και συγχρόνως σηκώνεται η τρίχα μου κάγκελο από την ανατριχίλα;



Οι δύο κυρίες της πρωινής ζώνης είχαν την απόλυτη ενδυματολογική ταύτιση. Μα την απόλυτη λέμε. Τζιν παντελόνι με θαλασσί πουκάμισο η αντεννικιά, τζιν παντελόνι με θαλασσί πουκάμισο η μεγκαλικιά. Τον ίδιο στυλίστα έχουνε ή οι στυλίστες τους κάνουν παρέα και είπαν να κάνουν... πλακίτσα στις δύο κυρίες; Μα τέτοια ταύτιση; Την ίδια μέρα, την ίδια ώρα ακριβώς; Έκανες ζάπινγκ και νόμιζες ότι έπαιζαν τα ματάκια σου ή ότι έβλεπες απέναντι σου τις... αδελφές Μπρόγιερ!



Πάλι καλά που διέφερε το μαλλί τους, διότι λίγο έλειψε να πιστέψω ότι η φετινή υπερβολική αγάπη των ανταγωνιστών της πρωινής ζώνης οδήγησε στην... διακαναλική ένωση της! Αν και πρέπει να το υπογραμμίσω αυτό... Τη διαφορά στα διδυμάκια δεν την έκανε το καροτί μαλλί της Σίσσυς, αλλά το μπούστο της. Το πουκάμισο της ήταν κάτι νούμερα μικρότερο και το πλούσιο στήθος της παρουσιάστριας «ασφυκτιούσε» στο... small Έτσι, άνοιξαν δύο κουμπάκια να πάρουν λίγο αέρα τα μεμέ.



Μην το ψάχνεις, μας έβγαλε το μάτι σήμερα η Σίσσυ. Γυναίκα είμαι και κολάστηκα η έρμη. Και η Φαίη είχε ξεκουμπώσει κουμπί, αλλά μπροστά στο μπούστο της Σίσσυς δεν φτούρησε μία. Και όχι τα μεγάλα πνεύματα των κοριτσιών δε συναντήθηκαν μόνο στο ντύσιμο. Είχαν την ίδια έμπνευση και στη θεματαλογία και πρόσεξε εδώ... σατανική σύμπτωση: Την ίδια ώρα είχαν στυλίστα κι εκείνες σε ρόλο μοντέλο δοκίμαζαν τις νέες τάσεις στα χτενίσματα.



Όχι εδώ δεν είχαμε ταύτιση. Αλλά πρόσεξε πού αλλού την είχαμε: στην Φαίη στυλίστας ήταν ο κολλητός της Δημήτρης Γιαννέτος και στην Σίσσυ η κολλητή της Ρούλα Σταματοπούλου. Μπρρρ. Άσε με κι ανατρίχιασα πάλι. Άραγε και αυτές να ένιωσαν την ίδια ανατριχίλα;