Άμα φυτρώνεις εκεί που δε σε σπέρνουν, εκτίθεσαι...

09.02.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τη φράση, «φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν» την ξέρεις. Η Ελεονώρα Μελέτη, όμως, φαίνεται ότι την αγνοεί και την Δευτέρα το βράδυ την έμαθε με τον πιο… οδυνηρό τρόπο.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τη φράση, «φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν» την ξέρεις. Η Ελεονώρα Μελέτη, όμως, φαίνεται ότι την αγνοεί και την Δευτέρα το βράδυ την έμαθε με τον πιο… οδυνηρό τρόπο. Την Παρασκευή που «έσκασε» το θέμα με τον Βαγγέλη Περρή και την Γιολάντα Διαμαντή, ξύπνησαν μέσα από την Ελεονώρα κάτι παλιοί λογαριασμοί που είχε με τον πρώτο και του έριξε τρελό χώσιμο.

Τέτοιο, που ούτε η Γιολάντα δεν θα του έχωνε, αν ίσχυε το ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης» περί άγριου καβγά και παραίτηση της Διαμαντή λόγω του σεξιστικού κάκιστου σχολίου που της έκανε ο παρτενέρ της. Κι ενώ η Μελέτη φώναζε ότι ο Περρής πρέπει να ζητήσει δημόσια συγνώμη στην μάνα τριών παιδιών, βγαίνει στο «Όλα12» η μάνα στην αγκαλιά των Κόκκινων χαλιών κι έπεσε στην αγκαλιά του Περρη διαψεύδοντας πανηγυρικά τα περί κόντρας. Και αδειάζοντας την Ελεονώρα.

Την επόμενη μέρα στην εκπομπή έπαιξαν αποσπάσματα, όπου η Γιολάντα μιλούσε με τα καλύτερα για την Μελέτη. Ωστόσο, η ατάκα του Περρή «δεν μου αρέσει η Ελεονώρα όταν νευριάζει. Μου αρέσει να την ακούω ότι περιποιείται το αντρικό όργανο» προφανώς χάθηκε στο… μοντάζ.

Συμπέρασμα: Πότε θα καταλάβουν κάποιοι ότι η τηλεοπτική «καρέκλα» δεν είναι ο… καναπές του σπιτιού τους και η κάμερα απέναντι το τηλέφωνο τους, που ξεκατινιάζονται με τις ώρες;

Η Mega-λη Μαρία Μπεκατώρου

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η Μαρία Μπεκατωρου είναι… λίγη για το Mega. Ε όχι λοιπόν. Είναι από τις καλύτερες επιλογές του καναλιού και της τηλεόρασης γενικότερα. Αληθινή, αυθεντική και «κορίτσι της διπλανής πόρτας» με την πραγματική έννοια του όρου. Στο, δε, φινάλε του Master chef junior,ανακοίνωσε τη νικήτρια χωρίς… καταρρεύσεις, ενώ αποχαιρέτησε απλά και γλυκά τους τηλεθεατές χωρίς νιαουρίσματα και υπερβολές, όπως είμαι σίγουρη ότι θα έκαναν μάνες – παρουσιάστριες!