Ποια χρεοκοπία; Τα upskirts της Παπαρίζου λέμε...

10.02.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Βγήκε η Δούκισσα Νομικού στο MadWalk με τα γλυκίσματα στα στήθη της κι αντί να πέσουν να φάνε το γλυκό, «έφαγαν» το κορίτσι. «Πρόστυχη εμφάνιση» ο Γιώργος Λιάγκας, «φτηνή εμφάνιση» η Μαρία Μπακοδήμου.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Βγήκε η Δούκισσα Νομικού στο MadWalk με τα γλυκίσματα στα στήθη της κι αντί να πέσουν να φάνε το γλυκό, «έφαγαν» το κορίτσι. «Πρόστυχη εμφάνιση» ο Γιώργος Λιάγκας, «φτηνή εμφάνιση» η Μαρία Μπακοδήμου. Σιγά το μέγα θέμα. Το κορίτσι έκανε… απόσβεση το καινούργιο στήθος της. Τσάμπα το έβαλε;

Τρελό déjà vu έπαθα με τα upskirts της Έλενας Παπαρίζου. Το βρακάκι της αοιδού με έφερε πίσω στο 2005 και στην Γιουροβίζιον, που για μέρες συζητούσαμε γι αυτό. Βρε τι μας θύμισε. Αλλά κάπου εκεί με έπιασε μελαγχολία, διότι θυμήθηκα ότι τότε η τσέπη μου δεν ήταν τρύπια.

Λύσσαξαν με την Δούκισσα, αλλά δεν άκουσα κανέναν να σοκάρεται με την εμφάνιση της Βίκυς Καγιά που εμπρός ήταν... χειμωνιάτική και πίσω… καλοκαιρινή. Για το αλουμινόχαρτο που κάλυπτε τα οπίσθια της δεν μίλησε κανείς. Τα cupcakes της Δούκισσας τους ενόχλησε.

Αυτό, πάλι, στο MadWalk με τις περισσότερες να βγαίνουν σχεδόν γυμνές, ήταν επηρεασμένο από την κρίση, που σε λίγο δεν θα έχουμε βρακί να βάλουμε στον ποπό μας;

Η περίπτωση της Ελένης Φουρέιρα θα μπορούσε να ήταν ανέκδοτο. Ποιο είναι το άκρον άωτον της ατυχίας; Όλες γδύθηκαν και η Φουρέιρα ντύθηκε με ένα μακρύ τσουβάλι! Εντάξει, ντυμένη (υπερβολικά θα έλεγα) ήταν και η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Αλλά αυτή να μου πεις ήταν η λαϊκή ντίβα της βραδιάς.

Να έβλεπες Γιάννη Λάτσιο από κάτω που σιγοντάρισε στο άσμα της κουμπάρας. Ήρθε και πωρώθηκε, που αγχώθηκα ότι θα ανέβει στην πασαρέλα και θα την ράνει με γαρύφαλλα. Έπινε και το κρασί από το μπουκαλάκι… Τι να λέμε. Άμα ο άνθρωπος ξέρει από μπουζούκια.

Θα μου λύσει κανείς την απορία: Ο Sakis Ρουβάς τελικά αποθεώθηκε από το κοινό ή όχι; Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είπαν ότι δεν χειροκροτήθηκε. Στο Star πάλι έσκιζαν τα ρούχα τους ότι γνώρισε τρελή αποθέωση. Λοιπόν… α μπε μπα μπλομ…

Και μέσα σε όλα αυτά, έχεις την Τατιάνα Στεφανίδου να πηγαίνει α λα μπρατσέτα στο MadWalk με την Sunny Μπαλτζή και στο δρόμο να την έχει πιάσει μελαγχολία, επειδή έβγαινε μόνη της, χωρίς τον Νίκο Ευαγγελάτο. Τι; Βγήκε χωρίς τον σύζυγο; Και τι θα πει η γειτονιά;

Πάντως, είμαστε ωραία χώρα. Στο Μαξίμου να περιμένουν πότε θα βγουν οι πολιτικοί αρχηγοί για να μάθουμε αν χρεοκοπούμε ή όχι και στο Φάληρο, σε ένα «πανηγύρι» που τύφλα να έχουν μπροστά του τα Oscar και το κόκκινο χαλί τους, να περιμένουν τη συνάντηση του Sakis επί σκηνής με μία τρανσέξουαλ.

Επί του πιεστηρίου: Η Αγγελική Ηλιάδη είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι το στήθος της είναι δώρο της… μαμάς! Τι δεν την πιστεύεις; Βαλ’ της τα cupcakes της Νομικού, να δεις άμα στερεώνονται… Άπιστε Θωμα!