Ελένη: Ο έρωτας άργησε μια μέρα...

15.02.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα πρωινάδικα…χτενίζονται! Αυτό και μόνο περιγράφει ότι η ελληνική τιβί βρίσκεται στον πλανήτη happy που κανείς δεν κλείνει μάτι. Πριν δύο μέρες κινδυνεύαμε με χρεοκοπία και δεν θα είχαμε φασόλια

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα πρωινάδικα…χτενίζονται! Αυτό και μόνο περιγράφει ότι η ελληνική τιβί βρίσκεται στον πλανήτη happy που κανείς δεν κλείνει μάτι. Πριν δύο μέρες κινδυνεύαμε με χρεοκοπία και δεν θα είχαμε φασόλια να φάμε και αφού την γλιτώσαμε, την Τρίτη του Αγίου Βαλεντίνου ανήμερα, από το πρωί οι πιο… ανάλαφρες εκπομπές έφτιαχναν τούρτες σε σχήμα καρδούλας σε όλες τις γεύσεις. Έβαλαν τα κόκκινα – ελέω του ερωτιάρη Βαλεντίνου – φούσκωσαν και μπαλόνια και τίμησαν τον… Άγιο με κάθε μεγαλοπρέπεια.

Αλλά, όπως λένε και οι παρουσιαστές τούτων των ψυχαγωγικών εκπομπών: «Αυτή είναι η δουλειά μας. Να ψυχαγωγούμε τον κόσμο».Μόνο που σήμερα μας «πέθαναν» με τόσα γλυκά. Κόκκινο χτύπησε το ζάχαρο και η λιγούρα μαζί.

Πλέον είμαι πεπεισμένη. Η Ελένη ανήκει στον… πλανήτη Μενεγάκη! Τι απορία λες ότι εκσφενδόνισε σήμερις; Αν στα χρόνια τα δικά τους υπήρχε ο Άγιος Βαλεντίνος. Το Λενιώ δεν θυμάται τον «Άγιο» στα σχολικά της χρόνια, με τους πανελίστες να της εξηγούν ότι και τα παλιά τα χρόνια τα δικά τους, ο Βαλεντίνος είχε την τιμητική του και γιορταζόταν δεόντως. Αλλά η Ελένη μνήμη χρυσόψαρου. Μήτε που τη θυμόταν αυτή τη γιορτή.

Συμπέρασμα: Ο έρωτας για την Ελένη άργησε μια μέρα…

Στης Μελέτη μπερδεύουν τις γιορτές

Και να ήταν η απορία της Ελένης το μόνο κουλό της μέρας; Πανελίστας της Ελεονώρας Μελέτη, με αφορμή τη γιορτή, θυμήθηκε όταν ήταν παιδάκι και μάζευε λουλούδια στους αγρούς και τα πήγαινε στη μητέρα του. Φαντάζομαι ότι στην καλή του πήγαινε πάστα σε σχήμα καρδούλας στη…γιορτή της μητέρας!

Έτσι δεν ανεβαίνουν τα νούμερα

Εκεί, στο Πρωινό ΑΝΤ1 ποιος κατεβάζει αυτές τις τρελές ιδέες; Να τον κεράσουμε μια πάστα – καρδούλα. Είχαν, που λες, την Τρίτη ενότητα, όπου η Κατερίνα Ζαρίφη μας έλεγε τους τρόπους που θα κατακτήσουμε τον Θοδωρή. Όπου «Θοδωρής», ο Μαραντίνης της Σίσσυ Χρηστίδου.

Συγνώμη, αλλά με τέτοια θέματα η Πόπη (Τσαπανίδου) θα γίνει μόνιμα… η ανατροπή που έγινε συνήθεια!

Ιδέα: Αν θέλουν να κάνουν τη διαφορά να παίξουν θέμα: «Πώς να χωρίσετε τον Θοδωρή». Εκεί ναι, να καθίσουμε να το δούμε. Και να ανεβάσουμε τα νούμερα.