Εσύ γεροντοκόρη, βγες έξω από την... Ελένη!

21.02.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τελικά, έχεις δίκιο… Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και η συντέλεια του κόσμου θα γίνει εφέτος. Όχι γιατί το είπαν οι Μάγια, αλλά γιατί η Ελένη Μενεγάκη… ντύθηκε. Τόοοσα χρόνια, βλέπουμε το Λενιώ

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τελικά, έχεις δίκιο… Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και η συντέλεια του κόσμου θα γίνει εφέτος. Όχι γιατί το είπαν οι Μάγια, αλλά γιατί η Ελένη Μενεγάκη… ντύθηκε. Τόοοσα χρόνια, βλέπουμε το Λενιώ με τα μίνι της, τα τολμηρά ντεκολτέ της και γενικά όλα αυτά τα χρόνια προτιμά την… ευάερη και ευήλια ένδυση. Και πάντα λέγαμε, πώς άμα τη δούμε με μακριά φούστα και ζιβάγκο, θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Και ήρθε, διότι την Δευτέρα η Ελένη «έσκασε» μύτη με ντύσιμο… γεροντοκόρης που το σκέφτεται να μονάσει. Η μακριά καφέ φούστα, το πορτοκαλί ζιβάγκο και η πασμίνα της θείτσας, με έσκιαξαν δευτεριάτικά. Φέρτε πίσω την Ελένη. Και συγνώμη κιόλας Ελενίτσα μου, αλλά κι εμείς αρρωσταίνουμε αλλά δεν μεταμφιεζόμαστε σε… θείτσες.

Αλλά ευτυχώς, που λίγες ώρες αργότερα είδαμε στο Star τον ανανεωμένο Αλέξη Κούγια. Βρε τρόμαξα να τον γνωρίσω. Με το κορακί κοντοκουρεμένο μαλλί ήταν σκέτο trendy boy. Να τον βλέπει ο Γιάννης Λάτσιος και να «ιδρώνει» ότι θα του φάει τον τίτλο του «trendy χωρισμένου».

Συμβουλή: Ή να αλλάξει μπαρμπέρη ο κύριος Κούγιας ή να μην κουνιέται όταν τον κουρεύουν. Είχε «φαγωθεί» η φαβορίτα και το ακάλυπτο δέρμα πάνω από το αυτάκι, δεν είναι…trendy.

Και αφού πήγε η κουβέντα στις αλλαγές. Καλέ, εκεί στο Πρωινό ΑΝΤ1, οι αλλαγές που έκαναν στη δομή δεν είναι απλές… πινελιές, αλλά το…extreme make over! Η Χριστίνα Πολίτη περιορίστηκε σε διήμερο την εβδομάδα, ενώ την κενή της καρέκλα έπιασε ο Παύλος Σταματόπουλος. Ναι, ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, ο οποίος διάβασα ότι μπορεί να φύγει από τη θέση αυτή και να καλύπτει τα «ρεπό» της Πολίτη στο πάνελ.

Απορία: Αλήθεια πιστεύουν ότι έτσι θα χτυπήσουν τον ανταγωνισμό;

Συμβουλή: Μια χαρά κορίτσι είναι η Σίσσυ και πολύ συμπαθητική, αλλά πότε θα καταλάβουν εκεί στην εκπομπή ότι η προσωπική της ευτυχία και ζωή μας αφήνουν αδιάφορους;