Οι ορμές των αγοριών

31.10.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η 53η μέρα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού έχει sex, sex και πάλι sex. Εννοείται μόνο στα λόγια, για να μη ξεφεύγουν οι παίκτες από τις απαράβατες αρχές της αποχής.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η 53η μέρα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού έχει sex, sex και πάλι sex. Εννοείται μόνο στα λόγια, για να μη ξεφεύγουν οι παίκτες από τις απαράβατες αρχές της αποχής. Ο Χρήστος, αφού είδε κι έπαθε, μέχρι να καταλάβει ότι τα "γούτσου - γούτσου" της Δώρας αρχίζουν και τελειώνουν σε ένα τρίψιμο των χεριών, μασάζ στα πόδια, το σβέρκο και την πλάτη, έστριψε αλλού την προσοχή του. Κάτι ιδιαίτερο δεν έχει βρει μέχρι στιγμής, καθότι Δώρα μόνο μία. Έτσι, ακολουθεί την κλασική μέθοδο του "ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα". Ως αυτή την ώρα που σου γράφω η προσπάθεια του δεν έχει φέρει αποτελέσματα κι ας αποκάλυψε ότι "Σήμερα έχω όρεξη για sex". Οι κόρες του σπιτιού, μόλις το άκουσαν κοκκίνισαν σαν τον παντζάρι και μόνο η θαρραλέα της παρέας (και σιγανό ποταμάκι, κατά τα λεγόμενα πολλών) Κατερίνα, απάντησε με νόημα "Τόσα κορίτσια είμαστε εδώ". Πού 'ν 'τα; Πρόβλημα με τις ορμές του έχει και ο Ντίνος, ο οποίος είναι στιγμές που νιώθει πως θα φρικάρει. Ωστόσο, καλά να πάθει, διότι όταν είχε την Κατερίνα έτοιμη στο "πιάτο", αυτός έκανε...τον Εγγλέζο. Γενικά, Σωτήρη μου, το πρόβλημα του sex είναι καθολικό φαινόμενο των ανδρών του σπιτιού, οι οποίοι δεν ξέρουν τι να κάνουν, προκειμένου να...αλαφρύνουν λιγάκι.

Ο Τσάκας, το έχει πάρει απόφαση ότι οι γυναίκες δεν πρόκειται να κάνουν κάτι, γι αυτό και το έχει ρίξει στον κουμπάρο του. Μην πάει ο νους σου στο πονηρό, λίγη πόκα παίζουν, πίνουν τον ελληνικό τους, θάβουν κανένα και κάπου, κάπου ρίχνουν κάνα ρεψιματάκι ως άνδρες σωστοί που είναι. Ο Γιώργος είναι στιγμές που έχει τα ξεσπάσματά του, όπως χθες βράδυ, όπου με το γκρι σλιπάκι του πηδούσε από κρεβάτι σε κρεβάτι. Να' ταν το πήδημα αυτό, συμβολικό;

Πάντως, οι γυναίκες τη βρήκαν τη λύση. Τους παρέπεμψαν στο μπάνιο, ενώ τους πρότειναν και τη μέθοδο των σκεπασμάτων, όπου κανείς δε μπορεί να πάρει -λέμε - χαμπάρι τι ακριβώς κάνεις. Είδες, τα κορίτσια, μπορεί να μην είναι έτοιμες για όλα, όμως την κατάρτισή τους επί του θέματος την έχουν. Στο μεταξύ, ένα άλλο θέμα έχει προκύψει. Η Ελίνα έχει καθυστέρηση και ανησυχεί, μήπως είναι έγκυος. Τα παιδιά την έβαλαν να υπολογίσει τις μέρες, αλλά δυστυχώς δε συγκρατεί ημερομηνίες. Έτσι, το μόνο που έχει να κάνει είναι να περιμένει μήπως αδιαθετήσει ή γεννήσει.