Το μυστικό πίσω από την απόπειρα αυτοκτονίας!

31.08.2007
Το σοκ από την απόπειρα αυτοκτονίας του αγαπημένου κωμικού ηθοποιού, Όουεν Γουίλσον προσπαθούν να ξεπεράσουν στην Αμερική, ενώ όλοι μαζί - Media και κόσμος - κάνουν πράξη
Το σοκ από την απόπειρα αυτοκτονίας του αγαπημένου κωμικού ηθοποιού, Όουεν Γουίλσον προσπαθούν να ξεπεράσουν στην Αμερική, ενώ όλοι μαζί - Media και κόσμος - κάνουν πράξη την επιθυμία του να σεβαστούν το δράμα που περνάει και να τον αφήσουν να ηρεμήσει. Κι αν για τον κόσμο τα νέα της απόπειρας έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία, για τους δικούς του ανθρώπους δεν ήταν και τόσο μεγάλο σοκ.

Η εξάρτηση του Γουίλσον από τα ναρκωτικά - ηρωίνη, κοκαΐνη και χάπια - ήταν γνωστή στο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον και όλοι φοβόντουσαν πως η «άγρια» ζωή που έκανε θα τον οδηγούσε στην καταστροφή! Την ανησυχία της είχε εκφράσει και η πρώην σύντροφός του, Κέιτ Χάντσον, η οποία μάταια προσπάθησε να κόψει τις κακές συνήθειες του αγαπημένου της. Κι όταν είδε ότι δεν καταφέρνει τίποτε, προτίμησε να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση τους, μόλις τον Ιούνιο. Κι ας ήταν ο Γούιλσον γι’ αυτήν ένας μεγάλος έρωτας, για χάρη του οποίου χώρισε τον σύζυγό της και πατέρα του 3χρονου γιου της, Κρις Ρόμπινσον.

Η σχέση αυτή, όπως λένε, ήταν μοιραία για τον Όουεν. Ο χωρισμός τους - παρόλο που δεν το παραδεχόταν - του στοίχισε και οι διάφορες ξανθές αιθέριες υπάρξεις που τον συνόδευαν στις εξόδους του, δεν μπόρεσαν να καλύψουν το κενό της γλυκιάς Κέιτι. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον ηθοποιό όταν έμαθε ότι η πρώην βγαίνει με άσημο ηθοποιό, ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως οι φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν κι έδειχναν την Χάντσον σε «οικογενειακές» στιγμές με το νέο της αγαπημένο και το γιο της, ήταν ο λόγος της απόπειρας αυτοκτονίας. Ωστόσο, την πραγματικότητα τη γνωρίζει ο ίδιος ο Γουίλσον.

Τα νέα για την απόπειρα η Κέιτι τα έμαθε στα γυρίσματα της ταινίας της «Bachelor 2» κι όπως αποκάλυψαν άτομα του συνεργείου, κατέρρευσε και μάταια προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν. Ακόμη χειρότερα την κάνουν να αισθάνεται τα δημοσιεύματα που θέλουν εκείνη ως αιτία της απόπειρας αυτοκτονίας και γενικότερα της ψυχικής κατάρρευσης του Γούιλσον. Η ίδια, πάντως, πιστεύει ότι για την κάτω βόλτα του Όουεν, την απόλυτη εξάρτηση από τα ναρκωτικά και την «άγρια» ζωή που έκανε, υπαίτιος είναι ο Βρετανός ηθοποιός, Στιβ Κούγκαν. Μάλιστα τόσο αυτή, όσο και η πρώην αγαπημένη του, Κόρτνεϊ Λοβ τον είχαν προειδοποιήσει ότι η παρέα μαζί του θα τον καταστρέψει, αλλά ο Γούιλσον δεν έδειχνε διατεθειμένος να κόψει καμία επαφή μαζί του. Κι όταν χώρισε από την Χάντσον, ο Κούγκαν ήταν ο καλύτερος (;) τρόπος για να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τον χωρισμό!

Όλα αυτά μέχρι τις 26 Αυγούστου, όταν ο 37χρονος ηθοποιός υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες του. Η επόμενη μέρα τον βρίσκει έτοιμο να αφήσει πίσω τον έκλυτο βίο, που παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια τη ζωή. Κοντά του έχει την οικογένεια του και πολλούς φίλους. Αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει ο ίδιος να θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του και να «απεξαρτηθεί» από κάθε τι τον οδήγησε στις τραγικές στιγμές της 26ης Αυγούστου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]