Ο Φουστάνος είναι... large με τη Νατάσσα!

19.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι καλός πρώην άνδρας είναι ο Ανδρέας Φουστάνος; Μια λαμπάδα στο μπόι του θα πρέπει να ανάψει η Νατάσσα Θεοδωρίδου του Άι Αντρέα ανήμερα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι καλός πρώην άνδρας είναι ο Ανδρέας Φουστάνος; Μια λαμπάδα στο μπόι του θα πρέπει να ανάψει η Νατάσσα Θεοδωρίδου του Άι Αντρέα ανήμερα. Και θα είναι αχάριστη αν δεν το κάνει, μετά τα τόσα κολακευτικά σχόλια που έκανε ο πρώην για την ίδια.

Τι ωραία γυναίκα την είπε, τι ότι δεν της έκανε ποτέ πλαστικές. Μέχρι που μέσω τηλεοράσεως εξέφρασε την επιθυμία να της κάνει μία πλαστική όταν και άμα την χρειαστεί. Κι επειδή, ο γιατρός είναι πολύ... large και σε καμία περίπτωση τσίπης, θα της κάνει δωρεάν την πλαστική. Μπούχου, μπούχου. Εμένα γιατί δεν με παντρεύεται ένας πλαστικός;

Ο Φουστάνος αναφέρθηκε και στο διαζύγιο τους - δεν έχει βγει ακόμη - λέγοντας πως ο χωρισμός τους ήταν η κακιά στιγμή. Αυτό να σου πω δεν το κατάλαβα και πολύ. Έχω ακούσει να λένε: «έπεσε κι έσπασε το πόδι του. Ήταν η κακιά στιγμή». Αλλά να χωρίζεις κι επί ένα χρόνο να βγαίνεις στα περιοδικά ωσάν άλλος Κράμερ εναντίον Κράμερ και να λες ότι είναι η κακιά στιγμή, δεν το έχω ξανά ακούσει. Αλλά για να το λέει κοτζάμ επιστήμων, κάτι παραπάνω θα ξέρει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]