Τα 5 βασικά που κάνουν μια γυναίκα ακαταμάχητη (εκτός από την εμφάνιση)

08.04.2017
Εκτός από την εμφάνιση, υπάρχουν πολλά άλλα που σου δίνουν πόντους και σε κάνουν όμορφη κι απλά ακαταμάχητη. Όπως έχουμε πολλάκις αναλύσει σε παλαιότερα άρθρα, η ομορφιά μιας γυναίκας δεν κρύβεται απαραίτητα στις τέλειες αναλογείες και το αψεγάδιαστο σώμα. Απόδειξη το σύμβολο του ερωτισμού, η Μέριλυν Μονρόε ή και απλές καθημερινές γυναίκες.

Από τη Δήμητρα Γκούντρα

Συνήθως αντιλαμβανόμαστε την ομορφιά σαν ένα χαρακτηριστικό πρoσώπου ή σώματος που μεταφράζεται σε ελκυστικότητα. Το πρώτο που παρατηρούν οι άνθρωποι είναι τα μάτια, η επιδερμίδα, τα μαλλιά, το πρόσωπο και τέλος τη συνολική φιγούρα. Φέρε στο μυαλό σου τις γυναίκες που θεωρείς όμορφες και σκέψου: ποιά είναι στην πραγματικότητα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν ακαταμάχητη; Τα ψεγάδια της είανι σίγουρα το πρώτο - και για να σου λύσουμε την απορία διάβασε παλαιότερο αναλυτικό άρθρο μας βασισμένο σε ένα απλό πείραμα.

Τα υπόλοιπα πέντε - κατά τη γνώμη μας - είναι τα παρακάτω. Για δες αν συμφωνείς...

1. Το μυαλό της

Ο τρόπος που μια έξυπνη γυναίκα χειρίζεται το λόγο, ο τρόπος που ελίσσεται και μιλάει μπορεί να τραβήξει σαν μαγνήτης έναν άνδρα και να τον καθηλώσει. Κι αν όλο αυτό συνδιάζεται με μια αγγελιή φωνή, τότε η γοητεία απλά εκτοξεύεται!

2. Η φροντίδα που εκ φύσεως θέλει να δώσει

Οι γυναίκες τείνουν να θεωρούνται πιο συναισθηματικές σε σχέση με έναν άνδρα κι αυτό σε ένα βαθμό ισχύει, ειδικά όταν μιλάμε για φροντίδα. Μια γυναίκα ερωτευμένη θα δώσει αγάπη, συναίσθημα, χαρά, φροντίδα σε έναν άνδρα κι όλο αυτό απλά θα τον κάνει δέσμιό της, ακόμη κι αν δεν είναι σε θέση να το παρραδεχτςεί ανοιχτά.

3. Η αυτοπεποίθησή της

Δεν πρόκειται για θέμα φύλου. Η αυτοπεποίθηση κάνει κάθε άνθρωπο να μοιάζει περισσότερο ελκυστικός κι όμορφος. Τόσο απλά! Να θυμάσαι: οι βασίλισσες της ομορφιάς δεν είναι άλλες από αυτές που απλά το πιστεύουν!

4. Οι φερομόνες...

Αυτό το άρωμα που δεν μπορεί κάποιος να προσδιορίσει αλλά πραγματικά ελκύει τους άνδρες σαν τις μύγες είναι και το γυναικείο μυστικό της γοητείας. Για όλα φταίνε οι φερομόνες: αυτή η χημική ένωση που εκκρίνει το γυναικείο σώμα - με έκρηξη κατά τις γόνιμες ημέρες - και η οποία αυξάνει την τεστοστερόνη των αρσενικών που θα βρεθούν κοντά σου!

5. Οι άπειρες δυνατότητές της

Μια γυναίκα με πλούσιο "βιογραφικό" είναι άκρως ελκυστική κι αυτό διότι δείχνει τις άπειρες ικανότητές της. Μιλώντας βέβαια για βιογραφικό δεν αναφερόμαστε στην επαγγελματικη μόνο εμπειρία της αλλά και σε όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής αλλά και σε όλα αυτά τα απλά και καθημερινά που βγάζει εις πέρας. Από το multitasking που μόνο μια γυναίκα πετυχαίνει (οι άνδρες πάντα θ' απορούν πώς γίνεται) ένα τέλειο γεύμα, μια συμμετοχή στο μαραθώνιο, ανθρωπιστική δράση, ακόμη και ένα χόμπι την κάνουν σούπερ ελκυστική προσωπικότητα!