5 συμβουλές για να απαλλαγείς από καθημερινές αμήχανες καταστάσεις

25.11.2019
5 συμβουλές για να απαλλαγείς από καθημερινές αμήχανες καταστάσεις
Οι ορατές γραμμές του εσωρούχου σου όταν φοράς φούστα ή παντελόνι, τα ακατάστατα ή λιπαρά μαλλιά σου, τα σπυράκια στο πρόσωπό σου μπορούν να μετατρέψουν τις καλύτερες στιγμές σου, στις πιο ενοχλητικές. Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να κάνουμε παρελθόν αυτές τις αμήχανες καταστάσεις, εφαρμόζοντας μερικά κόλπα που μπορούν να διορθώσουν αμέσως την κατάσταση. Και επειδή γνωρίζουμε πώς είναι να αισθάνεσαι όταν βρίσκεσαι σε αμηχανία, ανακαλύψαμε μερικά κόλπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να το αποφύγεις.

1. Γραμμές εσωρούχων που δεν θα είναι ορατές

Είναι τόσο άσχημο όταν βάζεις τα αγαπημένα σου φορέματα, φούστες ή παντελόνια και συνειδητοποιείς ότι φαίνονται πολύ οι γραμμές των εσωρούχων σου. Και αν εσύ βλέπεις αυτές τις ατέλειες, υπάρχει πιθανότητα και τις βλέπουν και άλλοι άνθρωποι.

Tι να κάνεις; Αγόρασε έναν καλό κορσέ. Θα είναι ο καλύτερος φίλος σου, ειδικά όταν φοράς λεπτά υφάσματα. Το αν θέλεις να φορέσεις εσώρουχα με ραφές κάτω από τον κορσέ σου εξαρτάται από εσένα, εξαρτάται από την προσωπική σου προτίμηση. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα διαγράφεται τίποτα.

Και αν χρειάζεσαι μια άμεση λύση, απλά κόψε ένα ζευγάρι καλσόν και χρησιμοποίησέ το ως κορσέ.

2. Δεν πρόλαβες να λουστείς; Μετάτρεψε τα βρώμικα μαλλιά σου σε ένα hot χτένισμα.

Βρώμικα, ακατάστατα μαλλιά μπορεί να προκληθούν από οτιδήποτε, είτε είναι μια ημέρα με πολύ αέρα είτε απλά δεν φαίνονται φρεσκολουσμένα. Aλλά τι γίνεται όταν πρέπει να δείχνεις όμορφη, αλλά δεν έχεις χρόνο για ντους;

Απλά δώσε στον εαυτό σου ένα glam στυλ! Βούρτσισε όλα τα μαλλιά σου πίσω χρησιμοποιώντας κάποιο μους μαλλιών και θα μοιάζεις με celebrity σε χρόνο μηδέν.

3. Κάνε παρελθόν την κακοσμία από τη μασχάλη

Χρησιμοποίησε το λεμόνι καθώς είναι ένα παλιό φάρμακο που σκοτώνει αποτελεσματικά τα βακτήρια. Πάρε ένα φρέσκο ​​λεμόνι, κόψε το και τρίψε με αυτό τις μασχάλες σου. Στη συνέχεια, κάνε ένα ντους ή πλύνε τη μασχάλη σου αφού αφήσεις το χυμό να στεγνώσει στο δέρμα σου. Κάνοντας αυτό μια φορά την ημέρα θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την οσμή του σώματος.

4. Τέλος στα παπούτσια που μυρίζουν!

Σίγουρα δεν είναι ωραίο όταν βγάζεις τα παπούτσια σου, να μυρίζουν σαν να τρέχεις για μια εβδομάδα χωρίς να τα βγάλεις. Πώς θα απαλλαγείς από την κακοσμία; Ρίξε μαγειρική σόδα μέσα στα παπούτσια πριν πας κάπου και έτσι θα απορροφηθεί όλη η κακοσμία και ο ιδρώτας.

5. Πες αντίο στα σπυράκια!

Το ξέρουμε, αισθάνεσαι πολύ άβολα όταν ένα σπυράκι εμφανίζεται στο πρόσωπό σου. Αλλά ξέρεις ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί επειδή σκουπίζεις το πρόσωπό σου με πετσέτα; Αν συνηθίζεις να το κάνεις αυτό, βεβαιώσου ότι είναι καθαρή η πετσέτα αφού αν είναι βρώμικη μπορεί να αποτελέσει έδαφος αναπαραγωγής για βακτήρια.

Καλύτερα, άφησε το πρόσωπο σου να στεγνώσει από μόνο του ή χρησιμοποίησε πανάκια προσώπου.