Ποια είναι τα τυχερά χρώματα για να ξεκινήσεις το 2020 με τον καλύτερο τρόπο

31.12.2019
Ποια είναι τα τυχερά χρώματα για να ξεκινήσεις το 2020 με τον καλύτερο τρόπο
Ορισμένα χρώματα μπορούν να δώσουν μια πιο βαθιά έννοια από αυτό που βλέπεις με την πρώτη ματιά. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα τα χρώματα που συμβολίζουν την τύχη, ώστε να μπορέσεις να ξεκινήσεις το 2020 με τον σωστό τρόπο. Δες τα και βρες τρόπο να τα βάλεις στη ζωή σου. Από τα ρούχα που επιλέγεις, τα αξεσουάρ, τους τοίχους του δωματίου σου, ένα μαξιλάρι, ή το... αυτοκίνητό σου! Φέτος κάνε τη διαφορά! Είτε ψάχνεις να βρεις χρώματα για τον τοίχο σου, είτε να επιλέξεις το τέλειο φόρεμα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, είτε ακόμη δεν έχεις αποφασίσει τι χρώμα αυτοκίνητο θα πάρεις, αυτά είναι τα «πιο τυχερά» χρώματα για να δοκιμάσεις.

Πράσινο: Ευημερία και νέα ξεκινήματα

Το πράσινο συνδέεται στενά με τη φύση. Απλά σκέψου ότι την άνοιξη, καθώς το χιόνι λιώνει και τα φυτά αρχίζουν να ανθίζουν και πάλι, το πράσινο χρώμα είναι παντού! Το πράσινο είναι στενά συνδεδεμένο με τη ζωτικότητα και τη νέα ζωή.

Κίτρινο: Ελπίδα και αισιοδοξία

Στις δυτικές κουλτούρες, το κίτρινο χρώμα μεταφέρει αισιόδοξα στοιχεία όπως η ευτυχία και η ζεστασιά. Είναι επίσης το χρώμα των ηλιαχτίδων και των ηλιοτρόπιων (και ποιος δεν τα αγαπάει;). Πρόσθεσε μερικoύς κίτρινους ή χρυσούς τόνους στο περιβάλλον σου, για ένα άγγιγμα φωτεινότητας!

Κόκκινο: Χαρά και φιλοδοξία

Θα δεις αυτό το χρώμα σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις του Νέου Έτους. Αυτό συμβαίνει επειδή το κόκκινο συμβολίζει τη φωτιά και πιστεύεται ότι φέρνει καλή τύχη.

Διάβασε και αυτό: Ποιο είναι το ιδανικό χρώμα για το κάθε δωμάτιο του σπιτιού;

Μοβ: Δυνατό και πολυτελές

To μοβ από τα βάθη των αιώνων συνδέεται με τους γαλαζοαίματους, αλλά ξέρεις γιατί; Από πολύ παλιά, η πορφυρή βαφή γινόταν με τη συγκομιδή των θαλάσσιων σαλιγκαριών, τα οποία έκαναν το χρώμα σπάνιο και πολύ ακριβό. Τώρα, το πορφυρό χρώμα είναι πιο προσιτό οικονομικά, αλλά εξακολουθεί να φέρει αυτόν τον βασιλικό αέρα. Η μοβ διακόσμηση ή τα μοβ φώτα των πάρτι, δημιουργούν μια funky ατμόσφαιρα.

Ασημί: Κομψό και μοντέρνο

Λαμπερό και φουτουριστικό, το ασήμι είναι ένα χρώμα που έχει συνδεθεί στενά με την Πρωτοχρονιά. Μήπως αυτό συμβαίνει επειδή η μεταλλική απόχρωση θυμίζει τόσο τη λαμπερή νέα τεχνολογία που θα φέρει το «αύριο»;

Μπλε: Θετικό και χαλαρωτικό

Ναι, οι ξένοι αποκαλούν το μπλε, «the blues», δηλαδή σχετικό με τη μελαγχολία, αλλά αυτό το χρώμα είναι γνωστό ότι προκαλεί αισθήματα ηρεμίας και χαλάρωσης. Μάλιστα, σε πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής, το μπλε συμβολίζει την ελπίδα και την καλή υγεία.

Λευκό: Καινούργιο και αγνό

Όπως και τα πρώτα χιόνια, το λευκό συχνά συνδέεται με την αγνότητα και την ηρεμία. To άσπρο χρώμα θα δώσει στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι σου άλλον αέρα, ιδανικό για νέα ξεκινήματα.