Το ερωτικό ωροσκόπιο του 2012 (Μέρος Β')

20.01.2012
Ένα νέο συναρπαστικό έτος ξεκίνησε και εσύ βρίσκεσαι εν τω μέσω σοβαρών προβληματισμών γύρω από τα ερωτικά σου.

Ο έρωτας που περιμένεις θα βρεθεί μέσα στο 2012; Πώς θα πάει η σχέση σου; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις τα πάντα γύρω από τα ερωτικά σου ανάλογα με το ζώδιο σου!

Ζυγός: τώρα απελευθερώνεσαι! Ο Κρόνος και ο Ουρανός αλλάζουν τα πάντα προς το καλύτερο τώρα! Μπορεί μέχρι τώρα να τράβηξες ουκ ολίγα, τώρα όμως αυτοί οι δύο πλανήτες σε κάνουν να απαιτείς ότι έχεις στη ζωή σου να είναι αληθινό και φέτος έχει λόγους να χαρείς αφού είσαι πιο ώριμη από ποτέ! Τώρα λοιπόν που κατάλαβες ότι αυτό που έχει σημασία στη ζωή είναι οι ουσιαστικές σχέσεις τώρα είναι που θα σου έρθουν!

Σκορπιός: πάθος και νέα ξεκινήματα έχει το μενού της νέας χρονιάς για τα ερωτικά σου! Ο κυβερνήτης των ερωτικών σου, ο Ποσειδώνας, περνάει στους Ιχθείς και φέρνει μαζί του το πάθος και τον έντονο συναισθηματισμό! Τώρα λοιπόν τη νέα χρόνιά βλέπεις να καλλιεργείται όποια σχέση και όποια συναισθήματα είναι για σένα και να διαλύονται όλα όσα δεν είναι αυτά που σου αξίζουν! Ακόμη και η έκλειψη Ηλίου-Νέα Σελήνη τον Οκτωβρίου είναι για τα ερωτικά σου πολύ θετικές όψεις, οπότε απόλαυσέ το!

Τοξότης: τώρα γίνονται τα τελικά ξεκαθαρίσματα! Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία αφού όποια εμπόδια δε σε αφήνουν να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, εξαφανίζονται, και εσύ μέσα από τα ξεθαρίσματα που θα κάνεις στα προσωπικά σου, επαναπροσδιορίζεις και τον εαυτό σου! Τώρα είναι η χρονιά των σχέσεων που είναι βαθιές και συναισθηματικές και τώρα γνωρίζεις την πραγματικά οικειότητα.

Αιγόκερως: εσύ ορίζεις το μέλλον σου! Τώρα δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του και έχοντας στο πλευρό σου τον Πλούτωνα, μαθαίνεις τον εαυτό σου και καταλαβαίνεις τις βαθιές σου ανάγκες και επιθυμίες. Τώρα λοιπόν παίρνεις εκτός από τη ζωή και τα ερωτικά σου στα χέρια σου και κατακτάς όλα όσα θέλεις!

Υδροχόος: οι δυο εκλείψεις στους Διδύμους και ο Δίας στα ερωτικά σου δίνει την ώθηση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να δεν βιάζεσαι να τα κάνεις όλα, θα δεις ότι φέτος όλα θα σου πάνε υπέροχα!

Ιχθείς: κράτησε ότι αξίζει! Ο Ποσειδώνας μπαίνει στο ζώδιό σου και εσύ δίνεις τέλος στις σχέσεις που δεν αξίζουν για να μείνει στη ζωή σου μόνο ότι θέλεις. Ωστόσο επειδή είσαι από τη φύση σου πολύ δοτική πρόσεξε μην πέσεις στα λάθη του παρελθόντος και δεις το έργο να επαναλαμβάνεται. Επειδή όμως στις σχέσεις πρέπει να υπάρχει ισοτιμία και εσύ αρχίσεις από την αρχή το «ξεπούλημα» τότε η άλλη πλευρά δεν θα δώσει και πάρα πολλά αλλά θα πάρει ότι έχεις να δώσεις εσύ! Αν δείξεις σεβασμό απέναντι στον εαυτό σου θα δεις ότι όλα θα πάνε σούπερ!

Πηγή: Astra & Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη