Πού σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου 2012;

07.02.2012
Μια ακόμη Πανσέληνος στον Λέοντα αυτό τον μήνα έρχεται να σου φέρει αλλαγές και ανακατατάξεις στη ζωούλα σου!

Από τις 7 του μήνα η Πανσέληνος φέρνει αλλαγές και γενικά οι επιρροές της σχετίζονται κυρίως με τις συλλογικές δραστηριότητες και γενικά αν ανήκεις στις γεννημένες του δεύτερου δεκαημέρου των ζωδίων του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική! Διάβασε παρακάτω πώς σε επηρεάζει αυτή η πανσέληνος ανάλογα με το ζώδιό σου!

Κριός: τώρα η δημιουργική σου διάθεση φρενάρεται λιγάκι ή υποχρεώνεστε να αλλάξετε την μορφή ενός σχεδίου που δεν φαίνεται να μπορεί να εφαρμοστεί ενώ τώρα και με την επιρροή της Πανσελήνου είναι πιθανό να αρχίσετε μια ερωτική σχέση!

Ταύρος: με αυτή την Πανσέληνο νιώθεις πολύ πίεση σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σαν χώρο, ακίνητα, περιουσιακά και τις ανάγκες ή τις απαιτήσεις που έχουν τώρα συγγενικά πρόσωπα από εσένα.

Δίδυμοι: η επικοινωνία γίνεται όλο και πιο δύσκολη αυτές τις μέρες , βάζοντας εμπόδια στην συνεννόηση σου με άτομα που βρίσκονται στο κοντινό σου περιβάλλον είτε είναι φίλοι ή συγγενείς! Δώσε προσοχή στις δοσοληψίες σου με συγγενείς και τα αδέρφια σου και όλα θα πάνε σούπερ!
Καρκίνος: ανασφάλεια και φόβος με αφορμή μια κατάσταση στα επαγγελματικά ή στην υγεία σου θα σε βασανίσουν αν και αυτή η ανασφάλεια είναι αρκετά υπερβολική, αφού καλά θα κάνεις πρώτα να δεις ότι υπάρχει σοβαρός λόγος και μετά να αρχίσεις να ανησυχείς!

Λέων: τώρα με αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιό σου έρχονται στην επιφάνεια αδυναμίες, ασυμφωνίες, και γενικά προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν ήδη σε σχέσεις και συνεργασίες. Ην αφήσεις τον εγωισμό σου να σε παρασύρει στις αποφάσεις σου και μην δώσεις συγχώρεση σε όσους δεν την αξίζουν!

Παρθένος: φόβος, ανασφάλεια σχετικά με τα επαγγελματικά αλλά και την υγεία σου είναι αυτά που φέρνει μαζί της αυτή η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου ίσως και κάποιου μυστικού που σε βαραίνει! Η ανησυχία σου όμως αυτή είναι υπερβολική και πρέπει να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα!

Ζυγός: τώρα αυτή η Πανσέληνος, ρίχνει φως στις φιλίες σου αλλά καλά θα κάνεις να βρεις τρόπο να επεκτείνεις και τον κοινωνικό και τον επαγγελματικό σου περίγυρο. Ακόμη στα ερωτικά σου μια σχέση που δεν τσουλάει μπορεί να σε ταλαιπωρήσει ή να πάρει τώρα οριστικό τέλος!

Σκορπιός: αυτή η Πανσέληνος τον τομέα της καριέρας σου θα δημιουργήσει προσωρινά ένταση στα επαγγελματικά σου και έτσι πρέπει να προσέξεις συζητήσεις με άτομα με κύρος και εξουσία και να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου για να μην σου αφήσει ούτε γρατζουνιά αυτή η Πανσέληνος!

Τοξότης: η επικοινωνία και τα ταξίδια είναι στα φόρτε τους τώρα και εσύ αν δεν έχεις κάτι να σε κρατάει μπορείς τώρα να σκεφτείς να την κάνει για έξω για δουλειά ή για σπουδές και δεν θα χάσεις!
Αιγόκερως: οικονομικά και συναισθηματικά βρίσκονται στο επίκεντρο τώρα ενώ πρέπει εσύ να είσαι πιο προνοητική στο πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και όλα θα πάνε καλά!

Υδροχόος: ραγδαίες εξελίξεις σε προσωπικά και ερωτικά είναι αυτά που φέρνει μαζί της η Πανσέληνος αυτή! Ότι και να γίνει τώρα και να φέρει ανατροπές θα σου βγει σε καλό για το μέλλον σου!

Ιχθείς: ίσως να μην είσαι έτοιμη να ανταπεξέλθεις αλλά τώρα θα σου δοθεί μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία! Αν σε ενδιαφέρει βάλε τα δυνατά σου και όλα θα πάνε σούπερ!

Πηγή: Astra& Orama, επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη