Τι σου κρύβει η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου;

20.02.2012
Η Νέα Σελήνη στις 22 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς δίνει το σύνθημα: «να ζήσει ο ρομαντισμός»! Τα άστρα τώρα είναι με το μέρος σου για να σε βοηθήσουν να καταλάβεις κάποιες πνευματικές αλήθειες και να δώσεις το βάρος στην ψυχή σου και όχι στα υλικά αγαθά.

Η Νέα αυτή Σελήνη ότι επηρεάζει περισσότερο ιχθείς, Διδύμους και Παρθένους αλλά για να μάθεις πώς θα σε επηρεάσει βάσει ζωδίου πρέπει να διαβάσεις παρακάτω για να είσαι πάντα προετοιμασμένη!

Κριός: τώρα απομυθοποιείς τους φόβους σου γύρω από τα θέματα υγείας και τώρα δίνεις έμπνευση και σε άλλους για να ακολουθήσουν το σωστό δρόμο!
Ταύρος: τώρα οι φίλοι σου είναι στο πλευρό σου και σου το δίνουν να το καταλάβεις με κάθε τρόπο έτσι ώστε με το που θα ζητήσεις τη βοήθεια τους εκείνοι θα τρέξουν! Νέα σχέδια είναι στο προσκήνιο και τώρα είναι μια πολύ καλή περίοδος για αν εκφραστείς και να τολμήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου!

Δίδυμοι: η καριέρα σου ενισχύεται και ανοίγει ο δρόμος για την κοινωνική σου αναγνώριση ενώ δεν αποκλείεται τώρα να δεις άτομα με κύρος να είναι δίπλα σου!

Καρκίνος: έμπνευση και αισιοδοξία είναι με το πλευρό σας και τα ταξίδια ευνοούνται ενώ οι σπουδές, οι συμφωνίες και η ενασχόληση με τα μέσα επικοινωνίας είναι στα καλύτερα τους!

Λέων: τώρα τα οικονομικά σου ενισχύονται και αν σκέφτεσαι να πάρεις το δανειάκι σου ή οι αποζημιώσεις, οι υποτροφίες, οι χρηματοδοτήσεις σου τιτιβίζουν το μυαλουδάκι τώρα μπορείς να έχεις θετικά αποτελέσματα σε αυτούς τους τομείς!

Παρθένος: τα θετικά και αρνητικά μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης τώρα γίνονται πιο ξεκάθαρα και θα καταλάβεις ποιους έχεις και θα έχεις δίπλα σου και στο μέλλον!

Ζυγός: τώρα έχεις πολύ έμπνευση και η δημιουργικότητα σου χτυπάει κόκκινο στη δουλειά ενώ η σύγχυση στις σχέσεις ή τις συνεργασίες είναι μέσα στο πρόγραμμα γι’αυτό να είσαι προσεκτική!

Σκορπιός: τώρα τα αισθηματικά σου τραβάνε τα ζόρια τους και είναι μια πολύ καλή περίοδος για μια εγκυμοσύνη αν είναι μέσα στα πλάνα σου!

Τοξότης: η οικογένεια, οι στενές σχέσεις, το σπίτι , οι συγγενείς και όσοι είναι κοντά σας μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας τώρα και τα προβλήματα δεν αποκλείεται να σας τσιτώσουν λιγάκι τώρα!

Αιγόκερως: τώρα ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου και μαζεύεις τα κομμάτια σου και βρίσκεις νέες δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σε κάνουν ευτυχισμένη!

Υδροχόος: η ανασυγκρότηση των δυνάμεων σου είναι μέσα στο πρόγραμμα ενώ το σχέδιό σου θα έχει επιτυχία και θα σε γεμίσει αισιοδοξία!

Ιχθείς: αρκετές ευκαιρίες για ανασυγκρότηση, θετική εξέλιξη για τις σχέσεις σου και όλα όσα ονειρεύεσαι από καιρό γίνονται πραγματικότητα τώρα με την Νέα Σελήνη!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη