Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Μαρτίου (Μέρος Α');

21.03.2012
Μια Νέα Σελήνη αύριο στον Κριό έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου με έντονη δραστηριότητα τόσο σωματική όσο και πνευματική!

Μια Νέα Σελήνη αύριο στον Κριό έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου με έντονη δραστηριότητα τόσο σωματική όσο και πνευματική! Τώρα βρίσκεις την ενέργεια να κάνεις τα πράγματα που ήθελες και αυτή η Νέα Σελήνη σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου! Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό σου για να ξέρεις τι να περιμένεις!

Κριός: η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε βάζει “στο τρυπάκι” να σηκωθείς από τον καναπέ και να κάνεις πράγματα αφού σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια στο σώμα και την απαραίτητη εγρήγορση στο μυαλουδάκι. Τώρα λοιπόν, είσαι έτοιμη να κάνεις τις αλλαγές που πάντα ήθελες -που μπορεί μέχρι πριν λίγο να έμοιαζαν απλά όνειρα- απλά πρόσεξε να μην ενθουσιάζεσαι πάρα πολύ και σε παρασύρουν τα όνειρα σου! Αν είναι και λίγο ρεαλιστικά όλα θα πάνε τέλεια!

Ταύρος: τώρα βρίσκεις το κίνητρο μέσα σου για να κάνεις πράγματα. Αυτή η Νέα Σελήνη στον 12ο οίκο σου της πνευματικότητας , σημαίνει απλά ότι δεν θα αφήσεις κανένα να σου χαλάσει τα σχέδια. Το βασικό είναι να βρεις την δύναμη αυτές τις μέρες να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια αυτή προς όφελος σου. Τώρα “καθαρίζεις” από τα παλιά (συναισθηματικά-επαγγελματικά) και αφήνεις τον νέο φρέσκο αέρα να μπει στα πνευμόνια σου και να εκφράσεις έτσι όλη αυτή τη δημιουργικότητα που έκρυβες!

Δίδυμοι: Η Νέα αυτή Σελήνη στον 11ο οίκο σου της φιλίας δεν αποκλείεται να σε ταράξει λιγάκι αλλά μην μασήσεις! Οι διαμάχες με τους φίλους και τους συναδέλφους μπορεί να σε αποσπάσουν από τον σκοπό σου που σίγουρα δεν είναι να σκορπάς τις μέρες σου για να τσακώνεσαι! Απλά χαλάρωσε και εξήγησε στους φίλους σου τα μεγαλόπνοα σχέδια σου!

Καρκίνος: τώρα σε πιάνουν τα νεύρα σου με τη δουλειά σου που μπορεί να την έχεις βαρεθεί όσο δεν πάει ή απλά να μην βλέπεις καμία προοπτική στο επαγγελματικό σου μέλλον. Τώρα η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προσπαθήσεις λιγάκι παραπάνω για να πάει μπροστά το σχέδιο σου. Το να φτιάξεις την δική σου επιχείρηση ή το να αναλάβεις μια καλύτερη θέση μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ανανεώσεις την καριέρα σου!

Λέων: τώρα σκέφτεσαι μέρη μακρινά με την Νέα Σελήνη στον 9ο οίκο σου των ταξιδιών αλλά και του μυαλού. Θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση και την θρησκεία αλλά και την πολιτική μπορεί να σε εμπνεύσουν και να δώσουν χαρά στη ζωή σου. Τώρα η γνώμη σου μπορεί να δώσει έμπνευση στους γύρω σου αρκεί να εκφραστείς με αυτοπεποίθηση!

Παρθένος: οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις τώρα αναθερμαίνονται με τη Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου που σε καλεί να μοιραστείς με τους ανθρώπους γύρω σου. Τώρα γίνεσαι πιο άμεση για τις ανάγκες σου και προσπαθείς να ανταποκριθείς στις ανάγκες του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου!
Για το δεύτερο μέρος, μείνε συντονισμένη και θα μάθεις τα πάντα για το πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Μαρτίου!
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη