Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Μαρτίου (Μέρος Β');

22.03.2012
Μάθε πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Μαρτίου για να είσαι προετοιμασμένη!

Μια ακόμη Νέα Σελήνη στον Κριό σήμερα μέσα στον Μάρτιο έρχεται να φέρει αλλαγές στη ζωούλα σου και να σου δώσει την ώθηση που θέλεις για να προχωρήσεις και να βάλεις σε εφαρμογή όλα σου τα σχέδια! Παρακάτω θα βρεις αναλυτικά πώς και σε ποιους τομείς σε επηρεάζει αυτή η Νέα Σελήνη για να είσαι πάντα προετοιμασμένη.

Ζυγός: αυτή η Νέα Σελήνη στον τομέα των σχέσεων και των συντρόφων έρχεται να αναζωογονήσει τις σχέσεις σου! Τώρα δεν φοβάσαι και παίρνεις πρωτοβουλία και διεκδικείς αυτά που θέλεις. Είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό σχέδιο που θέλεις να πάει μπροστά είτε για ένα αισθηματικό, είναι καλύτερα να οδηγείς εσύ παρά να σε οδηγούν.

Σκορπιός: τώρα και με την Νέα Σελήνη στον Κριό να κάνει βόλτες στον 6ο οίκο σου της εργασίας, της υγείας και της καθημερινότητας, μπορείς να αυξήσεις τους ρυθμούς σου και τις δραστηριότητες σου είτε μόνη σου είτε με λίγο σπρώξιμο από τους άλλους! Το να εξασκείς νέα ταλέντα σου ή να ασχολείσαι με τα χόμπι σου είναι από τους πιο δημιουργικούς τρόπους που σε εκφράζουν τώρα για να εξερευνήσεις τις νέες δυνατότητες που σου παρουσιάζονται!

Τοξότης: με την Νέα Σελήνη στον 5οοίκο σου της έκφρασης και του ρομάντζου, τώρα γίνεσαι δημιουργική και ερωτιάρα! Τώρα δείχνεις όχι μόνο τα συναισθήματα σου αλλά και τις δημιουργικές σου ιδέες στους άλλους και ενθουσιάζεσαι με αυτές! Η δύναμη πoυ σε οδηγεί στη δράση σε κάνει να πάρεις ρίσκα που μόνο σε καλό θα σου βγουν!

Αιγόκερως: η Νέα Σελήνη στον 4οοίκο σου της οικογένειας και του σπιτιού, ανεβάζει την ενέργεια σου σε υψηλά επίπεδα στο σπίτι. Δεν αποκλείεται τώρα να δημιουργηθούν ίσως κάποια μικρό θέματα στο σπίτι. Στη φάση αυτή εσύ είσαι στη διαδικασία που μπορεί να ψάχνεις να βρεις ένα άλλο σπίτι ή να θέλεις να μετακομίσεις μαζί με το αγόρι σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι η ανάγκη σου για αλλαγή σε αυτό το κομμάτι θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Υδροχόος: το δυνατό μυαλουδάκι σου είναι στο επίκεντρο της Νέας αυτής Σελήνης στον 3ο οίκο σου της πληροφορίας. Τώρα κάνεις πολλές συζητήσεις που ωθούν τους γύρω σου στο να εφαρμόσουν νέες ιδέες. Η υπομονή σου μπορεί να δοκιμαστεί τώρα και καλά θα κάνεις να μείνεις μακριά από ανταγωνισμούς τώρα. Δοκίμασε να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει και μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή!

Ιχθείς: αυτή η γεμάτη ενέργεια Νέα Σελήνη στον 2οοίκο σου στην πηγή εσόδων σου σημαίνει πολύ απλά είτε ότι πρέπει να πάρεις το ρίσκο με μια νέα επαγγελματική πρόταση που σου έχει γίνει είτε ότι μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία είναι προ των πυλών. Όπως και να έχει αξίζει να πάρεις το ρίσκο τώρα και με τις ευλογίες της Νέας Σελήνης και να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη