Πώς θα τον κερδίσεις με οδηγό τα άστρα

26.03.2012
Σου έχει καρφωθεί ένα αγόρι εδώ και καιρό και δεν ξέρεις πώς θα τον κερδίσεις; Μάθε τον τρόπο με οδηγό το ζώδιο του!

Σου έχει καρφωθεί ένα αγόρι εδώ και καιρό και δεν ξέρεις πώς θα τον κερδίσεις; Επειδή ο κάθε άνθρωπος δεν προσεγγίζεται με τον ίδιο τρόπο έτσι και το κάθε ζώδιο δεν προσεγγίζεται με τον ίδιο τρόπο. Διάβασε παρακάτω πώς θα ξεπεράσεις τις ντροπές σου και θα κατακτήσεις τον άντρα των ονείρων σου ανάλογα πάντα με το ζώδιό του!

Κριός: κάντον να νιώσει ότι είναι ο ένας! Εδώ μιλάμε για περίπτωση άντρα που δεν θέλει να νιώθει ότι είναι ένας από τους πολλούς αλλά ότι είναι ο ένας. Όταν είσαι μαζί του μην πάρεις το βλέμμα σου από επάνω του, κάντου εύστοχες ερωτήσεις αλλά φρόντισε τα ραντεβού σας να είναι γρήγορα για να ξέρει ότι έχεις και ζωή!
Ταύρος: καλόπιασε τις αισθήσεις του! Είναι οπτικός και αισθησιακός τύπος και αν φορέσεις το αγαπημένο σου άρωμα θα πέσει στα γόνατα με ένα τίναγμα των μαλλιών σου! Λαμπερά μαλλάκια, περιποιημένα άκρα, είναι τα όπλα σου για να τον σαγηνεύσεις!

Δίδυμοι: να είσαι συγκεκριμένη! Τον ανάβουν οι έξυπνες γυναίκες άρα δεν έχεις παρά να κρατήσεις το ενδιαφέρον του ζωντανό με την κουβέντα και φυσικά να ξέρεις (όπως κάνουν τα έξυπνα κορίτσια) πότε να τον ακούσεις και πότε να αρχίσεις την πάρλα.

Καρκίνος: αυτό που ψάχνει είναι ένα κορίτσι που να μπορεί να εμπιστευτεί, κάποια που να είναι ευγενική και καλόκαρδη αλλά και αν μπορεί αν στηριχτεί επάνω της. Δείξε του την πιο ευαίσθητη πλευρά σου και θα κολλήσει επάνω σου!

Λέων: είναι χαρισματικός τύπος και φυσικά είναι σέξι, γοητευτικός, κούκλος και έξυπνος! Και τι ζητάει ένας τέτοιος άντρας; Να περάσει καλά με το κορίτσι του και να γελάει με την ψυχή του αφού γι’ αυτόν το χιούμορ είναι βασική προϋπόθεση για να γίνεις η κοπέλα του!

Παρθένος: το κορίτσι που έχει δίπλα του θέλει αν τα έχει όλα: να είναι δραστήρια, όμορφη, έξυπνη! Δεν είναι φρόνιμος καθόλου και πρέπει να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον με τα δικά σου ενδιαφέροντα και το πάθος σου για τη ζωή!

Ζυγός: τον ανάβουν οι γυναίκες με στιλ! Αν το αγόρι που σε ενδιαφέρει είναι Ζυγός τότε βάλε τους δικούς σου κανόνες στιλ και περιποιήσου τον εαυτό σου. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ντύνεσαι με μάρκες αλλά ότι πρέπει να έχεις ένα φινετσάτο στιλ για να μην ξεκολλάει τα μάτια του από επάνω σου!

Σκορπιός: ανάδειξε την μυστική ομορφιά που κρύβεις μέσα σου! Το μυστήριο είναι εκείνο που θα τραβήξει τον άντρα των ονείρων σου και θα το φέρει κατευθείαν στην αγκαλίτσα σου!

Τοξότης: τώρα έμπλεξες! Στους Τοξότες αρέσει το κυνήγι! Αυτό που έχεις να κάνεις για να τον κάνεις να αρχίσει το κυνηγητό είναι να του κάνεις ξεκάθαρο ότι είσαι διαθέσιμη και μετά να αρχίσεις το τρέξιμο! Αν με το που θα σε κυνηγήσει, αποδεχτείς το φλερτ, τότε πάει και εκείνος θα χάσει το ενδιαφέρον του. Οπότε κάντον να κοπιάσει λιγάκι για να σε κατακτήσει εκείνος!

Αιγόκερως: θέλει μια γυναίκα περίπου σαν την μανούλα του, δηλαδή να μπορεί αν την φανταστεί σαν μητέρα, σύζυγο, επαγγελματία και γενικά την φαντάζεται σε αυτούς τους ρόλους! Βασικά αυτό που ζητάει είναι ένα κορίτσι που να λατρέψει η μάνα του αλλά και μια σέξι γυναίκα που θα τον κερδίσει! Αν νομίζεις ότι διαθέτεις τα προσόντα προχώρα!

Υδροχόος: να γίνετε πρώτα φίλοι! Η φίλια είναι πολύ σημαντική για τον άντρα Υδροχόο και άμα σε γνωρίσει το πιο πιθανό είναι να γίνεται κολλητοί φίλοι! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσετε σαν φίλοι και μετά να δείτε που θα σας βγάλει όλο αυτό!

Ιχθείς: γίνε το πεπρωμένο του! Ο άντρας Ιχθείς θέλει σιγουριά από τις σχέσεις του και ψάχνει για τα σημάδια που θα του δείξουν ότι εσείς οι δύο φτιαχτήκατε ο ένας για τον άλλον, τέλος! Βρες τα κοινά σας ενδιαφέροντα και κάντον να δει τις ομοιότητες σας!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη