Τι σε περιμένει με τον Ήλιο στον Ταύρο;

18.04.2012
Ο Ήλιος μετακινείται από τον Κριό στον Ταύρο στις 19 του μήνα και αυτό σημαίνει ότι σου επιφυλάσσει πάρα πολλά αφού σε προκαλεί να χαλαρώσεις και να βάλεις γερές βάσεις σε ότι έχεις ξεκινήσει.

Με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη αυτό που θέλει και φέρνει μαζί του ο Ταύρος είναι σεξουαλικότητα και αφθονία. Διάβασε παρακάτω πώς σε επηρεάζει ανάλογα με το ζώδιο σου η νέα θέση του Ήλιου και ετοιμάσου να ζήσεις μεγάλες στιγμές!

Κριός: οι αλλαγές που γίνονται στον 2ο οίκο σου των οικονομικών πηγών είναι προς το καλύτερο απλά αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τον χρόνο να σκεφτείς τι έχεις και τι θα ήθελες να έχεις.

Ταύρος: ο ήλιος στον οίκο του εαυτού σου, σημαίνει την αρχή μιας νέας χρονιάς για εσένα ξεκινώντας τώρα ή με άλλα λόγια τώρα καταλαβαίνεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Τώρα σκέφτεσαι τι σου αρέσει τι δεν σου αρέσει και κρατάς πλέον στη ζωή σου μόνο αυτά που σε ευχαριστούν!

Δίδυμοι: ο ήλιος στον πλανήτη των ονείρων σου αλλά και της φαντασίας σου, σε καλεί να «κόψεις» λίγο την ένταση της κοινωνικής σου ζωής και να δώσεις προσοχή στο μέσα σου. Φρόντισε τις ανάγκες σωματικές και ψυχικές που έχεις και δώσε στα όνειρα σου την προσοχή που χρειάζονται.

Καρκίνος: στον 11ο οίκο σου της φιλίας, τώρα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις μια ώθηση στις κοινωνικές σου επαφές ενώ φίλοι από το παρελθόν δεν αποκλείεται αν σου θυμίσουν τι έχει σημασία στη ζωή!

Λέων: στον 10 οίκο σου της καριέρας ο Ήλιος , τώρα σου δίνει την ώθηση που θέλεις για να πετύχεις επαγγελματικά όλα σου τα όνειρα! Τώρα σκέφτεσαι τι σου αρέσει και τι όχι στη δουλειά σου και οι στόχοι σου γίνονται όλο και πιο ξεκάθαροι!

Παρθένος: τώρα ήρθε η ώρα της επέκτασης αφού βγαίνεις έξω από τα καθημερινά και βλέπεις πιο ξεκάθαρα τις προοπτικές σου! Τώρα επεκτείνεις τους ορίζοντες σου και δρας με όπλο σου την διαίσθηση σου και σου βγαίνει σε καλό!

Ζυγός: στον 8ο οίκο της τρυφερότητας, τώρα έρχεσαι ακόμη πιο κοντά με το άλλο σου μισό και γενικά νιώθεις μια θετική αύρα και είσαι διαθέσιμη να ασχοληθείς εμ τα συναισθήματα σου.

Σκορπιός: στον 7ο οίκο σου των συνεργασιών, καλείσαι να πεις στους γύρω σου πόσο τους αγαπάς αλλά και να τους αφιερώσεις χρόνο που μέχρι τώρα έδινες στη δουλειά. Ίσως συνάδελφοι από το παρελθόν να εμφανιστούν ξανά και να σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι έχει αξία.

Τοξότης: στον 6ο οίκο σου της καθημερινότητας, τώρα οργανώνεσαι και γίνεσαι ολοένα και πιο αποτελεσματική. Τώρα βάζεις στην καθημερινότητα σου άλλες συνήθειες και δυναμώνεις αφού νιώθεις καλά για το σώμα σου!

Αιγόκερως: ο Ήλιος στον 5οίκο σου του ρομάντζου και της διασκέδασης, σου δείχνει ότι το πιο σημαντικό πράγμα που έχεις να κάνεις τώρα είναι να το ρίξεις σο παιχνίδι. Τώρα δείχνεις στον αγαπημένο σου πόσο πολύ τον νοιάζεσαι και τον αγαπάς και όλα πάνε τέλεια.

Υδροχόος: ώρα δυναμώνουν οι βάσεις σου, αφού κατασταλάζεις στο τι χρειάζεσαι για να νιώσεις πιο ασφαλής και άνετη. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου και ανανεώνεσαι αλλά και το ότι βλέπεις μπροστά!

Ιχθείς: στον 3ο οίκο σου της επικοινωνίας, τώρα λες ότι σκέφτεσαι και έτσι δυναμώνεις τις σχέσεις σου αφού δεν κρατάς τίποτα μέσα σου και τα λες όλα. Τώρα έχεις όρεξη να μάθεις νέα πράγματα και τα καταφέρνεις τέλεια!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη