Τι σου επιφυλάσσει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο;(Μέρος Α')

20.04.2012
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σου επιφυλλάσει μόνο ευχάριστες εκπλήξεις!

Κοινή λογική, δημιουργικότητα και παραγωγικότητα είναι τα δώρα που φέρνει από αύριο η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενώ τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να προωθήσεις νέα σχέδια αλλά και να κάνεις επενδύσεις! Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο για να είσαι προετοιμασμένη!

Κριός: τώρα το μυαλουδάκι σου είναι στο χρήμα και η Νέα Σελήνη στον 2ο οίκο σου του εισοδήματος σου θυμίζει τις δυνατότητες του αρκεί να έχεις υπομονή ενώ δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις τα ταλέντα σου σε ένα άλλο χώρο από αυτόν που είσαι ήδη!

Ταύρος: τώρα πρακτικότητα και φαντασία δένουν τέλεια με την παρουσία της Νέας Σελήνης στο ζώδιο σου. Τώρα η δημιουργικότητα αλλά και η έκφραση σου είναι στα χάι τους ενώ δουλεύεις τέλεια τη σχέση σου με τον εαυτό σου!

Δίδυμοι: τώρα είναι η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα για να μπορείς να είσαι παραγωγική στο μέλλον. Αυτή η Νέα Σελήνη στον οίκο της δημιουργικότητας σου, σου θυμίζει να ξεκουράζεσαι και να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου για να ηρεμείς.

Καρκίνος: τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να συμμετέχεις σε δραστηριότητες αλλά και να δουλέψεις για οργανισμούς όπου θα μεγαλώσεις τον κύκλο σου και σίγουρα θα ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου! Τώρα συναντάς τις καινούργιες σου ανάγκες και σου αρέσει να είσαι με φίλους και παρέες!

Λέων: τώρα η φιλοδοξία σου μπορεί να αποδώσει καρπούς στον τομέα της καριέρας αφού το ότι είσαι υπεύθυνη τώρα έχει άμεσο αντίκτυπο και στην καριέρα σου και ανταμείβεσαι! Οπότε φρόντισε να είσαι σωστή όταν κατευθύνεις τις δραστηριότητες των άλλων.

Παρθένος: τώρα δεν αποκλείεται να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να σου παρουσιαστεί μια εκπαιδευτική ευκαιρία. Τώρα μπορείς να επενδύσεις σε ένα ταξίδι ή σε μια ιδέα που θα σου αλλάξει τη ζωή. Τώρα έχεις την ακρίβεια να πετύχεις όλους σου τους στόχους!

Διάβασε την αντίστοιχη πρόβλεψη και για τα υπόλοιπα ζώδια εδώ!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη