Τι σου επιφυλάσσει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο;(Μέρος Β')

20.04.2012
Η Νέα Σελήνη σε επηρέάζει ανάλογα με το ζώδιο σου! Μάθε τα πάντα για το πώς θα σε επηρεάσει!

Η Νέα Σελήνη στον γήινο και αισθησιακό Ταύρο σε γενικές γραμμές σου φέρνει μαζί νέες ευκαιρίες και ανοίγει δρόμους επαγγελματικούς και αισθηματικούς. Παρακάτω θα βρεις πώς θα σε επηρεάσει η Νέα αυτή Σελήνη ανάλογα με το ζώδιο σου για να είσαι απόλυτα προετοιασμένη!

Ζυγός: τώρα βλέπεις το δώρο της Νέας Σελήνης που είναι το να βρεις τη λογική στις σχέσεις σου αφού γίνεται στον 8ο οίκο σου του να μοιράζεσαι. Αυτό σημαίνει ότι η τρυφερότητα είναι στα χάι της και τώρα ίσως ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία. Το βασικό τώρα είναι να ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό που θέλεις και όχι να ανταποκρίνεσαι στις ανάγκες των άλλων.

Σκορπιός: τώρα οι σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο με αυτή τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στον 7ο οίκο σου της συντροφικότητας! Τώρα βάζεις μια συνεργασία ή μια σχέση σου σε πιο σταθερή βάση αλλά το παν είναι να είστε και τα δυο μέρη σίγουροι για τις υποχρεώσεις και τους στόχους σας! Τώρα οι ευκαιρίες που έχεις να χαρείς με την ψυχή σου είναι πολλές, τι κάθεσαι;

Τοξότης: στον 6ο οίκο σου της καθημερινότητας σου φέρνει έναν νέο αέρα στη δουλειά, τα χόμπι και την καθημερινή ρουτίνα Το να συγκεντρώνεσαι σε ένα πράγμα ή χόμπι τη φορά είναι το κλειδί για να πετυχαίνεις του στόχους σου! Δώσε βάση στη λεπτομέρεια και «ξεσκόνισε» τα ταλέντα σου για να γίνεις όχι πιο σέξι αλλά πιο αποτελεσματική στη δουλειά σου και όλα θα γίνουν!

Αιγόκερως: η Νέα Σελήνη στον αισθησιακό Ταύρο στον 5ο οίκο σου του ρομάντζου σε προκαλεί να ανοίξεις την καρδούλα σου και σε προκαλεί να αξιοποιήσεις την δημιουργικότητα σου! Τώρα έχεις την ώθηση να ταξιδέψεις και να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ενώ κάνεις πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν πολύ!

Υδροχόος: τώρα και τμε την Νέα αυτή Σελήνη τον 4ο οίκο σου του σπιτιού και της οικογένειας κάνεις το περιβάλλον του σπιτιού σου πιο άνετο και ασχολείσαι μαζί του! Η ζεστασιά της οικογένειας, η συμφιλίωση με το παρελθόν και η στήριξη των ανθρώπων που είναι κοντά σου φέρνουν την αρμονία στη ζωή σου και αφήνεις πίσω σου το στρες της δουλειάς και της καθημερινότητας!

Ιχθείς: αυτή η Νέα Σελήνη στον 3ο οίκο σου της επικοινωνίας, σου δίνει όλα τα φόντα να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου με τις ιδέες αλλά και τα λόγια σου. τώρα έχεις και τα επιχειρήματα να τους βάλεις όλους στη θέση τους και να χτίσεις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους γύρω σου, αν και μόνο αν καταφέρεις να εκφραστείς απλά και άμεσα!

Διάβασε την αντίστοιχη πρόβλεψη και για τα υπόλοιπα ζώδια εδώ!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη